F Anna trailer: Ο Luc Besson τη γυναίκα τη θέλει ξανθιά, σέξι και θανάσιμη! - FilmBoy Anna trailer: Ο Luc Besson τη γυναίκα τη θέλει ξανθιά, σέξι και θανάσιμη! - FilmBoy
  • Latest News

    Anna trailer: Ο Luc Besson τη γυναίκα τη θέλει ξανθιά, σέξι και θανάσιμη!


    Μετά το... ολίγον φιάσκο του Valerian, ο Luc Besson που στα 60 του δεν έχει άλλο χρόνο για διαλείμματα μακράς διαρκείας, χρειαζόταν ένα comeback σίγουρο και κυρίως φτηνό! 

    Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει γράψει και δώσει σε άλλους σκηνοθέτες αμέτρητες pop-corn περιπέτειες, ε είπε να κρατήσει και μία για τον εαυτό του.

    Η Anna Poliatova είναι μια πανέμορφη Ρωσίδα μοντέλα και ταυτόχρονα μία από τις πιο θανάσιμες πράκτορες της κυβέρνησης!

    Δε κάνω πλάκα, αυτή είναι η επίσημη σύνοψη μιας ταινίας που προφανή και μοναδικό σκοπό έχει να απολαύσουμε τα κάλλη και τις καλοχορογραφημένες σκηνές δράσης με την γαλανομάτα Sasha Luss να σαπακιάζει στο ξύλο και στις σφαίρες όποιον βρει μπροστά της.

    Για τα προσχήματα, γύρω της περιφέρονται και οι Cillian Murphy (Dunkirk), Luke Evans (The Fate of the Furious) και Helen Mirren (The Nutcracker and the Four Realms) σε διάφορους ρόλους καλών και κακών.

    Το Anna υπόσχεται πολύ συγκεκριμένα πράγματα και αν κρίνουμε από το trailer μοιάζει πως μπορεί να μας τα προσφέρει. 

    Δείτε το...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Anna trailer: Ο Luc Besson τη γυναίκα τη θέλει ξανθιά, σέξι και θανάσιμη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top