F Abominable trailer: Τα Yeti είναι το νέο παιδικό trend! - FilmBoy Abominable trailer: Τα Yeti είναι το νέο παιδικό trend! - FilmBoy
  • Latest News

    Abominable trailer: Τα Yeti είναι το νέο παιδικό trend!


    Δεν είμαι σίγουρος πώς και γιατί τα Yeti έγιναν ξαφνικά τόσο αγαπημένο θέμα και ειδικά για ταινίες κινουμένων σχεδίων, όμως... έγινε κι αυτό και μετά τα Smallfoot και Missing Link, έρχεται το και Abominable.

    Η ταινία της Jill Culton (Open Season) μας πάει στη Σανγκάη, εκεί όπου ζει η Yi, ένα νεαρό κορίτσι που ένα βράδυ ανακαλύπτει στη ταράτσα της οικοδομής της κρυμμένο ένα Yeti! 

    Αβοήθητο και πιο φοβισμένο από εκείνη, η Yi μαζί με τους φίλους τους αναλαμβάνει να το βοηθήσει να επιστρέψει σπίτι του.

    Συμπαραγωγή της DreamWorks Animation με την Pearl Studio (η γνωστή παλιότερα ως Oriental DreamWorks) το Abominable, αν και προσπαθεί να μας θυμίσει κάτι από How to Train Your Dragon, μοιάζει περισσότερο με το μικρό "κινέζικο" ξαδερφάκι του.

    Τις φωνές τους στους ήρωες δανείζουν οι Chloe Bennet (Agents of S.H.I.E.L.D.), Albert Tsai, Tenzing Norgay Trainor, Eddie Izzard, Sarah Paulson, Tsai Chin και Michelle Wong.

    Το Abominable θα βγει στις αίθουσες στα τέλη Σεπτεμβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Abominable trailer: Τα Yeti είναι το νέο παιδικό trend! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top