F Missing Link trailer: Η καταγωγή του ανθρώπου στο animation της Laika - FilmBoy Missing Link trailer: Η καταγωγή του ανθρώπου στο animation της Laika - FilmBoy
  • Latest News

    Missing Link trailer: Η καταγωγή του ανθρώπου στο animation της Laika


    Δεν θα μπορούσε να υπάρχει Animation Day χωρίς τη νέα παραγωγή της Laika.
    Ειδικά όταν αυτή συνεργάζεται με την Annapurna Pictures, με τις τελευταίες τους συνεργασίες να είναι τα Coraline, ParaNorman, The Boxtrolls και βέβαια Kubo and the Two Strings!

    Παρά το γεγονός ότι ασχολείται με την προετοιμασία του πρώτου live action Transformers στη μεγάλη οθόνη ως σκηνοθέτης του Bumblebee, ο CEO της Laika, Travis Knight, έχει δημιουργήσει μεγάλο buzz στο διαδίκτυο, καθώς έχει αναφερθεί στο Missing Link ως "…μια πρωτόγνωρη καλειδοσκοπική κινηματογραφική εμπειρία’ και ως ‘… το πιο εντυπωσιακό πράγμα που έχει κάνει ποτέ’.

    Ο χαρισματικός Sir Lionel Frost (με τη φωνή του Hugh Jackman) θεωρεί τον εαυτό του ως τον πιο σημαντικό ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο. 
    Το πρόβλημα είναι ότι κανένας από τους επιστήμονες της υψηλής κοινωνίας δε φαίνεται να το αναγνωρίζει αυτό. 
    Η τελευταία ευκαιρία για αποδοχή του είναι το ταξίδι του στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό, για να αποδείξει την ύπαρξη ενός θρυλικού πλάσματος. 
    Τη ζωντανή απόδειξη της πρωτόγονης καταγωγής του Ανθρώπου. 
    Τον σύνδεσμο που λείπει (Missing link).

    Σκηνοθετεί ο Chris Butler (ParaNorman).
    Το Missing Link θα βγει στις αίθουσες στις 19 Απριλίου 2019.
    Έχουμε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Missing Link trailer: Η καταγωγή του ανθρώπου στο animation της Laika Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top