F NOS4A2 trailer: Ο Zachary Quinto τρώει παιδικές ψυχές στη νέα σειρά τρόμου του AMC! - FilmBoy NOS4A2 trailer: Ο Zachary Quinto τρώει παιδικές ψυχές στη νέα σειρά τρόμου του AMC! - FilmBoy
  • Latest News

    NOS4A2 trailer: Ο Zachary Quinto τρώει παιδικές ψυχές στη νέα σειρά τρόμου του AMC!


    Μπορεί να επέλεξε ένα καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που δεν παραπέμπει στον διάσημο πατέρα του, όμως ο Joe Hill είναι ο γιος του Stephen King, και ακολουθώντας τα βήματά του ως συγγραφέας βιβλίων τρόμου και φαντασίας, κέρδισε αρκετά μεγαλύτερη δημοσιότητα και αναγνώριση απ' αυτή που ίσως αντικειμενικά του αξίζει.

    Πριν μερικά χρόνια ο Alexandre Aja μετέφερε στη μεγάλη οθόνη το Horns με πολύ μέτρια αποτελέσματα, ενώ οι διασκευές των Locke & Key και Heart-Shaped Box βολοδέρνουν μεταξύ παραγωγών. 

    Παρότι το θέμα δείχνει να "μη τραβάει", το AMC αγόρασε τα δικαιώματα της τρίτης νουβέλας του Hill με τίτλο NOS4A2 και δίνοντας το τιμόνι στην Jami O'Brien (Hell on Wheels, Fear the Walking Dead) μας ετοίμασε τη τηλεοπτική του μεταφορά.

    Ο περίεργος τίτλος δεν είναι παρά μια φωνητική διαφορετική γραφή του γνωστού μας Nosferatu με την ιστορία να δανείζεται στοιχεία από το το θρύλο του βρικόλακα, εμπλουτίζοντας τα με τη γνωστή διαστροφή που χαρακτηρίζει το συγγραφέα.

    Πιο συγκεκριμένα, βασική ηρωίδα είναι η Vic McQueen, μια νεαρή καλλιτέχνιδα που ανακαλύπτει πως έχει την περίεργη ικανότητα να εντοπίζει τον αθάνατο Charlie Manx, έναν διαβολικό άνδρα που τρέφεται με τις ψυχές παιδιών, τα οποία στη συνέχεια "αποθηκεύει" στην Christmasland, ένα διεστραμμένο χωριό των Χριστουγέννων στο οποίο, σύμφωνα με τους κανόνες του Manx, κάθε μέρα είναι Χριστούγεννα και η ευτυχία είναι υποχρεωτική! 

    Η Vic θα προσπαθήσει να σταματήσει τον Manx και να σώσει τα θύματά του, πριν κι η ίδια χάσει το μυαλό της.

    Πρωταγωνιστούν οι Ashleigh Cummings (Miss Fisher's Murder Mysteries), Zachary Quinto (American Horror Story), Ólafur Darri Ólafsson (Trapped), Virginia Kull (Big Little Lies) και Ebon Moss-Bachrach (The Punisher).

    Το NOS4A2 θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουνίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: NOS4A2 trailer: Ο Zachary Quinto τρώει παιδικές ψυχές στη νέα σειρά τρόμου του AMC! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top