F Trapped trailer: Η εξαιρετική Ισλανδική σειρά επιτέλους επιστρέφει με τη 2η σεζόν! - FilmBoy Trapped trailer: Η εξαιρετική Ισλανδική σειρά επιτέλους επιστρέφει με τη 2η σεζόν! - FilmBoy
  • Latest News

    Trapped trailer: Η εξαιρετική Ισλανδική σειρά επιτέλους επιστρέφει με τη 2η σεζόν!


    Πριν δύο περίπου χρόνια, είχαμε τη τύχη να παρακολουθήσουμε μία από τις καλύτερες αστυνομικές σειρές των τελευταίων ετών, το Ισλανδικό Trapped του Baltasar Kormákur (Everest).

    Η παγκόσμια επιτυχία έφερε την ανανέωση, όμως πέρασε τόσο καιρός που κοντέψαμε να τη ξεχάσουμε. 
    Αν θα χρειαστεί να κάνουμε λίγους μήνες ακόμα υπομονή, τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου ολοκληρώθηκαν και αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα έχει να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά ο αστυνόμος Olafsson.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αντίθετα με τη πρώτη σεζόν που είχαμε μια κλασσική αστυνομική υπόθεση, ο νέος κύκλος θα έχει πιο ψυχολογική και κοινωνική χροιά. 
    Θα καταπιάνεται κατ’ αρχάς με το θάνατο δύο αξιωματούχων της Ισλανδικής κυβέρνησης, όμως θα απλώνει τα δίχτυα του σε θέματα όπως η εισαγόμενη εργασία και η βαριά βιομηχανία.

    Ολόκληρο το βασικό cast επιστρέφει, με αιχμή του δόρατος φυσικά τους εξαιρετικούς Ólafur Ólafsson και Ingvar Sigurðsson.
    Όπως ανέφερα και στην αρχή, θα χρειαστεί να κάνουμε αρκετή ακόμα υπομονή, μιας και τα νέα επεισόδια αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τέλη φθινοπώρου με αρχές χειμώνα.
    Δείτε το εξαιρετικό trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    Trapped - Season 2 - Trailer from RVK Studios on Vimeo.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trapped trailer: Η εξαιρετική Ισλανδική σειρά επιτέλους επιστρέφει με τη 2η σεζόν! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top