F The Tomorrow Man trailer: John Lithgow και Blythe Danner βρίσκουν την αγάπη - FilmBoy The Tomorrow Man trailer: John Lithgow και Blythe Danner βρίσκουν την αγάπη - FilmBoy
  • Latest News

    The Tomorrow Man trailer: John Lithgow και Blythe Danner βρίσκουν την αγάπη


    Το trailer μιας ιδιαίτερα συμπαθητικής ταινίες, έδωσε στη δημοσιότητα η Bleecker Street, με το The Tomorrow Man να ενώνει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη τους John Lithgow (Pet Semetary) και Blythe Danner (What They Had).

    Εκείνος υποδύεται τον Ed, έναν άνδρα που έχει ξοδέψει όλη του τη ζωή κάνοντας προετοιμασίες για μια καταστροφή που μπορεί να μην έρθει ποτέ. 

    Εκείνη είναι η Ronnie, μια γυναίκα που σπαταλάει τη ζωή της αγοράζοντας πράγματα που μπορεί να μη χρησιμοποιήσει ποτέ, προσπαθώντας να ξεφύγει από ένα παρελθόν που την στοιχειώνει. 
    Οι δυο τους γνωρίζονται σε μια μικρή Αμερικάνικη πόλη και δεν αργούν να ενώσουν τις μοναξιές τους και να ζήσουν επιτέλους για το παρόν.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης του The Tomorrow Man είναι ο βιντεοκλιπίστας Noble Lincoln Jones, που εδώ κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο. 

    Η ταινία έκανε τη πρεμιέρα της στο Sundance και προσεχώς θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Tomorrow Man trailer: John Lithgow και Blythe Danner βρίσκουν την αγάπη Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top