F What They Had trailer: H Hilary Swank και ο Michael Shannon δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με τους γονείς τους… - FilmBoy What They Had trailer: H Hilary Swank και ο Michael Shannon δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με τους γονείς τους… - FilmBoy
  • Latest News

    What They Had trailer: H Hilary Swank και ο Michael Shannon δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με τους γονείς τους…



    Στη δημοσιότητα έδωσε η Bleecker Street το trailer της νέας indie δραμεντί What They Had.

    Η Bridget επιστρέφει στο πατρικό της για να βοηθήσει τον αδερφό της να τα βγάλει πέρα με τη μητέρα τους που διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ, και τον πατέρα που αδυνατεί να αφήσει πίσω τη ζωή του μαζί της.

    Η ταινία της πρωτοεμφανιζόμενης Elizabeth Chomko έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance όπου πήρε… καλούτσικες κριτικές, αρκετά καλές ωστόσο ώστε να βρει κινηματογραφική διανομή και να μη καταλήξει σε κάποια streaming πλατφόρμα.

    Αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει στο φιλμ είναι το cast, που απαρτίζεται από τους Hilary Swank, Michael Shannon, Blythe Danner, Robert Forster, Taissa Farmiga και Josh Lucas.

    Δείτε το trailer


    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: What They Had trailer: H Hilary Swank και ο Michael Shannon δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με τους γονείς τους… Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top