F Good Omens trailer: Άγγελοι και Δαίμονες στην ...αποκαλυπτική κωμική σειρά των Amazon & BBC - FilmBoy Good Omens trailer: Άγγελοι και Δαίμονες στην ...αποκαλυπτική κωμική σειρά των Amazon & BBC - FilmBoy
  • Latest News

    Good Omens trailer: Άγγελοι και Δαίμονες στην ...αποκαλυπτική κωμική σειρά των Amazon & BBC


    Το 1990, δύο από τους σπουδαιότερους μοντέρνους συγγραφείς φαντασίας, ο Terry Pratchett και ο Neil Gaiman ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας παρουσίασαν το υποψήφιο για World Fantasy Award και Locus Award, Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch
    Η ιστορία του μεταφέρθηκε στο θέατρο, στο ραδιόφωνο, ενώ ο Terry Gilliam προσπάθησε να το διασκευάσει και για τη μεγάλη οθόνη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

    Η ιστορία του έχει ως βασικούς χαρακτήρες τον δαίμονα Crowley που μεταμορφώθηκε σε φίδι και προκάλεσε την Εύα με το απαγορευμένο μήλο, και τον άγγελο Aziraphale, φύλακα της ανατολικής πύλης του Παραδείσου. 

    Οι δυο τους εδώ και αιώνες έχουν συνηθίσει τη ζωή στη Γη και όταν μαθαίνουν ότι έρχεται ο Αντίχριστος και το Τέλος του Κόσμου, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να το σταματήσουν!

    Τη σεναριακή διασκευή, με τις ευχές της κόρης Pratchett έγραψε ο ίδιος ο Gaiman, με τον Douglas Mackinnon (Knightfall) να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη σκηνοθεσία και των 6 επεισοδίων.

    Αν δεν έχετε ψηθεί μέχρι εδώ, δύσκολα να μην εντυπωσιαστείτε από το cast του οποίου ηγούνται οι Michael Sheen (Home Again) και David Tennant (Mary Queen of Scotch) έχοντας δίπλα τους, μεταξύ άλλων τους Anna Maxwell Martin (The Frankenstein Chronicles), Jon Hamm (Mad Men), Nick Offerman (Parks and Recreation), Derek Jacobi (Last Tango in Halifax), Jack Whitehall (The Nutcracker and the Four Realms), Miranda Richardson (Rubicon) και Mireille Enos (Hanna), με τους Frances McDormand και Benedict Cumberbatch να δανείζουν τις φωνές τους στους...big bosses, το Θεό και το Διάβολο αντίστοιχα!

    Το Good Omens θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαΐου. 

    Δείτε το απολαυστικό trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Good Omens trailer: Άγγελοι και Δαίμονες στην ...αποκαλυπτική κωμική σειρά των Amazon & BBC Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top