F Hanna trailer: Το τηλεοπτικό remake της γνωστής ταινίας έρχεται στο Amazon Prime - FilmBoy Hanna trailer: Το τηλεοπτικό remake της γνωστής ταινίας έρχεται στο Amazon Prime - FilmBoy
  • Latest News

    Hanna trailer: Το τηλεοπτικό remake της γνωστής ταινίας έρχεται στο Amazon Prime


    Η ταινία Hanna του Joe Wright ήταν ένα χορταστικό και πρωτότυπο περιπετειώδες θρίλερ που όμως, δε μπορούμε να πούμε πως μας έμεινε και αξέχαστο. 

    Με την εμπορική του πορεία να είναι μέτρια, η πιθανότητα ενός sequel δεν είχε συζητηθεί καν, και όλοι φανατιστήκαμε πως οι περιπέτειες της νεαρής δολοφόνου τέλειωσαν. 
    Στην Amazon όμως είχαν άλλα σχέδια...

    Βασισμένος στη κινηματογραφική ταινία, ο David Farr, που ήταν εκ των σεναριογράφων της, μας παρουσιάζει το τηλεοπτικό της remake. 

    Η βασική ιστορία παραμένει η ίδια με την Hanna να είναι ένα 15χρονο κορίτσι που μεγάλωσε στα βάθη του δάσους από τον πατέρα της, που όλα τα χρόνια της την εκπαίδευε να γίνει μια τέλεια δολοφόνος. 
    Έρχεται όμως η ώρα που οι δυο τους εντοπίζονται, με την πράκτορα της CIA, Marissa Wiegler να τους κυνηγάει ανηλεώς και τη κοπέλα να προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα και την ανατροφή της.

    Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της σειράς είναι σίγουρα το cast, με τους πρωταγωνιστές του αξέχαστου The Killing, Mireille Enos και Joel Kinnaman να ξανασυνεργάζονται, αυτή τη φορά όμως όντας σε αντίπαλα στρατόπεδα. 

    Όσο για το πρωταγωνιστικό ρόλο, η ηθοποιός που θα προσπαθήσει να μας κάνει να ξεχάσουμε την εκπληκτική Saoirse Ronan (χλωμό) είναι η Esme Creed-Miles (Dark River).

    Το Amazon φαίνεται να ποντάρει πολλά στη σειρά έχοντας ξεκινήσει να ρίχνει βροχή τα teasers εδώ και εβδομάδες, με αποκορύφωμα εκείνο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του SuperBowl και που ταυτόχρονα ανακοίνωνε πως το πρώτο επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο άμεσα! 

    Τελικά το επεισόδιο είδαν μόνο όσοι πρόλαβαν, μιας και εξαφανίστηκε μετά από 24 ώρες, με τις κριτικές να είναι πολύ καλές αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό, και ολόκληρη τη σειρά να ανεβαίνει στη πλατφόρμα στις 29 Μαρτίου.

    Δείτε το ολοκληρωμένο trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hanna trailer: Το τηλεοπτικό remake της γνωστής ταινίας έρχεται στο Amazon Prime Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top