F Knightfall trailer: Μετά τους Βίκινγκς, το History μας φέρνει τις περιπέτειες των Ναϊτών Ιπποτών. - FilmBoy Knightfall trailer: Μετά τους Βίκινγκς, το History μας φέρνει τις περιπέτειες των Ναϊτών Ιπποτών. - FilmBoy
  • Latest News

    Knightfall trailer: Μετά τους Βίκινγκς, το History μας φέρνει τις περιπέτειες των Ναϊτών Ιπποτών.


    Μπορεί μόλις πριν λίγες ημέρες, δύο ολόκληρους μήνες πριν τη πρεμιέρα του 5ου κύκλου, η επιτυχημένη σειρά Vikings να πήρε το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν, όμως ακόμα και στους πιο φανατικούς οπαδούς της, είναι ξεκάθαρο ότι τα ψωμιά της είναι λίγα. 
    Το History Channel φυσικά δε θα έμενε με σταυρωμένα τα χέρια, έχοντας ήδη έτοιμη μια νέα μεγάλη ιστορική τηλεοπτική παραγωγή, το Knightfall.

    Όπως είναι προφανές και από τον τίτλο, η σειρά θα μας πάει στα 1307, την εποχή που ο πάπας Κλήμης Ε΄ μαζί με τον βασιλιά Φίλιππο Δ΄ της Γαλλίας ενορχήστρωσαν τη ολική εκρίζωση του τάγματος. 
    Κεντρικός ήρωας είναι ο Landry, βετεράνος Σταυροφόρος και ηγέτης των Ναϊτών που είναι απογοητευμένος από την αποτυχία στους Άγιους Τόπους, όμως το ενδιαφέρον του αναπτερώνεται από την αναζήτηση του Ιερού Δισκοπότηρου.

    Δημιουργοί της σειράς είναι οι Richard Rayner (L.A. Without a Map) και Don Handfield (Touchback) με πρωταγωνιστές τους Tom Cullen (Downton Abbey), Olivia Ross (War & Peace), Bobby Schofield (Black Sea), Sabrina Bartlett (Da Vinci's Demons), Julian Ovenden (Person of Interest), Sarah-Sofie Boussnina (Black Lake) και Pádraic Delaney (The Tudors). 
    Ρόλο διευθυντή παραγωγής στη σειρά έχει ο Jeremy Renner, ο οποίος αναμένεται να κάνει και μια μικρή εμφάνιση μπροστά από τη κάμερα.

    Η πρώτη σεζόν του Knightfall θα έχει διάρκεια 10 επεισοδίων και θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου.
    Δείτε τα trailers…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Knightfall trailer: Μετά τους Βίκινγκς, το History μας φέρνει τις περιπέτειες των Ναϊτών Ιπποτών. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top