F Ο Γιώργος Λάνθιμος ανακοίνωσε τη νέα του ταινία, ένα γουέστερν με... πληθυσμό μόλις 1280! - FilmBoy Ο Γιώργος Λάνθιμος ανακοίνωσε τη νέα του ταινία, ένα γουέστερν με... πληθυσμό μόλις 1280! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Γιώργος Λάνθιμος ανακοίνωσε τη νέα του ταινία, ένα γουέστερν με... πληθυσμό μόλις 1280!


    Μπορεί το The Favourite να βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στο επίκεντρο της κινηματογραφικής δημοσιότητας, όμως η ταινία έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της από το περασμένο Μάιο. 
    Τώρα λοιπόν που η σκόνη των βραβείων άρχισε να κατακάθεται, ήρθε η ώρα για τον Γιώργο Λάνθιμο να ανακοινώσει το επόμενό του βήμα.

    Σύμφωνα με το Deadline, ο Έλληνας δημιουργός έχει αναλάβει να γράψει και να σκηνοθετήσει τη διασκευή της κλασσικής νουβέλας του Jim Thompson (The Killer Inside Me, The Getaway), Pop. 1280.

    Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1964 και μας διηγείται σε πρώτο πρόσωπο την ιστορία του Nick Corey, ενός αδιάφορου και διεφθαρμένου σερίφη στο Missouri του 1912 που προσπαθεί να χειραγωγήσει τους κατοίκους της μικρής Potts County για το εκλέξουν στις ερχόμενες εκλογές, ενώ στη πραγματικότητα είναι ένας ψυχοπαθής κατά συρροή δολοφόνος.

    Η ταινία θα είναι και πάλι σε παραγωγή της Ιρλανδικής Element Pictures και μένει να μάθουμε τους ηθοποιούς που θα επιλέξει, μιας και μετά τις πρόσφατες επιτυχίες του, σίγουρα πολλοί είναι εκείνοι που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί του, και φυσικά πότε θα μπουν μπροστά οι κάμερες.

    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Γιώργος Λάνθιμος ανακοίνωσε τη νέα του ταινία, ένα γουέστερν με... πληθυσμό μόλις 1280! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top