F Poms trailer: Diane Keaton και Σια φτιάχνουν την πρώτη ομάδα υπερήλικων μαζορετών! - FilmBoy Poms trailer: Diane Keaton και Σια φτιάχνουν την πρώτη ομάδα υπερήλικων μαζορετών! - FilmBoy
  • Latest News

    Poms trailer: Diane Keaton και Σια φτιάχνουν την πρώτη ομάδα υπερήλικων μαζορετών!


    Παρότι σε όλη της τη καριέρα πρωταγωνίστησε σε πολλές κωμωδίες, μερικές εκ των οποίων κυριολεκτικά θρυλικές, είναι πραγματικά κρίμα να βλέπουμε το ταλέντο της Diane Keaton εδώ και πάνω από 20 χρόνια να περιορίζεται μόνο σε αυτό το είδος και μάλιστα σε όχι ιδιαίτερα ποιοτικά του δείγματα.

    Στη νέα της ταινία Poms, υποδύεται μία Martha, μια ηλικιωμένη γυναίκα που μετακομίζει σε μια κοινότητα συνταξιούχων για να ζήσει ήρεμα τα τελευταία χρόνια της ζωής της, όπου γίνεται φίλες με τις κυρίες της γειτονιάς και αποφασίζουν να μην αφήσουν την ηλικία να τους βάλει κάτω και να δημιουργήσουν τη πρώτη ομάδα ηλικιωμένων μαζορετών!

    Το Pams σηματοδοτεί τη πρώτη ταινία μυθοπλασίας της βρετανίδας ντοκυμαντερίστριας Zara Hayes, και συμπρωταγωνιστούν οι Jacki Weaver (Widows), Pam Grier (Larry Crowne), Rhea Perlman (The Sessions) και Phyllis Somerville (Our Souls at Night).

    Το Poms θα κάνει πρεμιέρα προς το τέλος της άνοιξης. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poms trailer: Diane Keaton και Σια φτιάχνουν την πρώτη ομάδα υπερήλικων μαζορετών! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top