F Ride Along 2 trailer: Από πότε έχετε να δείτε καλή ...black comedy; - FilmBoy Ride Along 2 trailer: Από πότε έχετε να δείτε καλή ...black comedy; - FilmBoy
  • Latest News

    Ride Along 2 trailer: Από πότε έχετε να δείτε καλή ...black comedy;


    Την περασμένη εβδομάδα, η Universal Pictures ανακοίνωσε ότι έκανε νέο ρεκόρ στο box office με $ 5,53 δισεκατομμύρια παγκοσμίως.

    Η επιτυχία της δεν οφείλεται σε ταινίες με υπερήρωες αλλά σε μια διαφορετική γκάμα εμπορικών ταινιών, όπως το Furious 7, τα Minions, το Jurassic World και φυσικά το 50 Shades of Grey.

    Ακόμα κι αν η Universal έχει πολλά project μέσα στη χρονιά για τα οποία ελπίζει βάσιμα να κερδίσει ακόμα περισσότερα, δεν την εμποδίζει κανείς να θέλει ένα καλό άνοιγμα για το 2016 …με το Ride Along 2.

    Πριν κοροιδέψετε, μάθετε ότι η πρώτη ταινία, στην οποία ο Ice Cube και ο Kevin Hart στο ρόλο του μπάτσου και του ηλίθιου φίλου της αδερφής του αντίστοιχα, απέφερε συνολικά $ 153 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, όταν άνοιξε τον Ιανουάριο του 2014.

    Λαμβάνοντας υπόψη ότι ήταν σχετικά χαμηλού προϋπολογισμού, το Ride Along ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές της χρονιάς.

    Το sequel φαίνεται να συνεχίζει στην ίδια κωμική σχέση μεταξύ Ice Cube και Kevin Hart (ο οποίος είναι τώρα και ο ίδιος μπάτσος), σε μια αποστολή στο Μαϊάμι μαζί με την sexier-than-ever Olivia Munn και τον Ken Joeng.

    Ένα πιο ελαφρύ Bad Boys με δράση στο Μαιάμι - που πάντα προσθέτει σε ατμόσφαιρα.

    Το trailer κυκλοφόρησε και είναι καλό.
    Αλήθεια, από πότε έχετε να δείτε καλή …black comedy;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ride Along 2 trailer: Από πότε έχετε να δείτε καλή ...black comedy; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top