F Where'd You Go, Bernadette trailer: Η Cate Blanchett το σκάει από την "τέλεια" ζωή της - FilmBoy Where'd You Go, Bernadette trailer: Η Cate Blanchett το σκάει από την "τέλεια" ζωή της - FilmBoy
  • Latest News

    Where'd You Go, Bernadette trailer: Η Cate Blanchett το σκάει από την "τέλεια" ζωή της


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Annapurna Pictures το trailer μίας από τις πρώτες πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του νέου έτους, της δραμεντί Where'd You Go, Bernadette.

    Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Maria Semple, η ταινία μας διηγείται την ιστορία της Bernadette Fox, μιας γυναίκας που έχει το τέλειο γάμο, το τέλειο σύζυγο, τη τέλεια κόρη, μέχρι που ξαφνικά και χωρίς κανέναν προφανή λόγο, το σκάει και εξαφανίζεται. 
    Θέλοντας να τη φέρει πίσω αλλά και να λύσει το μυστήριο, η 15χρονη κόρη της ξεκινάει μια απίστευτη περιπέτεια, κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνει για το περίπλοκο παρελθόν της.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία του Where'd You Go, Bernadette είναι του Richard Linklater (Last Flag Flying) και πρωταγωνιστούν οι Cate Blanchett, Billy Crudup (Alien: Covenant), Emma Nelson, Kristen Wiig (Ghostbusters), Judy Greer (Halloween) και ο Laurence Fishburne.

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στην άνοιξη. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Where'd You Go, Bernadette trailer: Η Cate Blanchett το σκάει από την "τέλεια" ζωή της Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top