F Mowgli trailer: Ο Andy Serkis μας παρουσιάζει το δικό του πιο σκοτεινό Βιβλίο της Ζούγκλας - FilmBoy Mowgli trailer: Ο Andy Serkis μας παρουσιάζει το δικό του πιο σκοτεινό Βιβλίο της Ζούγκλας - FilmBoy
  • Latest News

    Mowgli trailer: Ο Andy Serkis μας παρουσιάζει το δικό του πιο σκοτεινό Βιβλίο της Ζούγκλας


    Σύμπτωση ή όχι, οι περιπτώσεις που δύο ή και περισσότερα projects με ακριβώς το ίδιο θέμα ετοιμάζονται ταυτόχρονα, είναι πάρα πολλές. 
    Κάτι τέτοιο συνέβη και σε αυτή τη περίπτωση, με Disney και Warner Bros, να βάζουν μπρος από μία ταινία βασισμένη στο -ελεύθερο πνευματικών δικαιωμάτων- Βιβλίο της Ζούγκλας του Rudyard Kipling.

    Παρότι γυρίστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, η ταινία του Jon Favreau ήταν έτοιμη νωρίτερα και πρόλαβε να βγει στις αίθουσες την άνοιξη του 2016. 
    Η αντίστοιχη της Warner ήταν προγραμματισμένη να βγει λίγους μήνες αργότερα, όμως με δικαιολογία την βελτίωση των εφέ αλλά προφανώς και για να μη πέσει στην άμεση σύγκριση με το εξαιρετικά επιτυχημένο The Jungle Book, το Jungle Book: Origins όπως ήταν ο αρχικός τίτλος του, ξαναμπήκε στο μοντάζ και με καθυστέρηση 2μιση ετών, και με νέο τίτλο, το Mowgli είναι επιτέλους έτοιμο.

    Το Mowgli αποτελεί, ή τουλάχιστον ισχυρίζεται ότι αποτελεί μια πιο πιστή διασκευή του βιβλίου του Kipling, το οποίο παρότι παιδικό, είναι πολύ πιο σκοτεινό από την εκδοχή της Disney
    Το σενάριο έγραψε ο Steve Kloves (όλα τα Harry Potter) μαζί με τη κόρη του Callie Kloves, ενώ η σκηνοθεσία, αφού άλλαξε αρκετά χέρια, κατέληξε στον Andy Serkis.

    Σε “ανθρώπινους” ρόλους θα δούμε τους Rohan Chand (Bad Words), Matthew Rhys (The Post) και Freida Pinto (Immortals), ενώ τις φωνές τους αλλά και τα πρόσωπά τους, μιας και η ταινία γυρίστηκε με τη μέθοδο performance capture, έχουν δανείσει στα ζώα οι Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Naomie Harris, και ο Andy Serkis φυσικά

    Το πρώτο trailer δείχνει ότι όντως το Mowgli είναι κάτι διαφορετικό από το The Jungle Book, όμως στη προσπάθειά του να το αποδείξει, μοιάζει να χάνει την ουσία και δε μπορώ να πω ότι μας εντυπωσίασε.
    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη και τότε θα δούμε αν άξιζε η αναμονή.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mowgli trailer: Ο Andy Serkis μας παρουσιάζει το δικό του πιο σκοτεινό Βιβλίο της Ζούγκλας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top