F Πέντε anime σειρές ετοιμάζει το Netflix, ανάμεσα στις οποίες νέα Pacific Rim και Altered Carbon! - FilmBoy Πέντε anime σειρές ετοιμάζει το Netflix, ανάμεσα στις οποίες νέα Pacific Rim και Altered Carbon! - FilmBoy
  • Latest News

    Πέντε anime σειρές ετοιμάζει το Netflix, ανάμεσα στις οποίες νέα Pacific Rim και Altered Carbon!


    Το κόστος όλων των παραγωγών του Netflix μόνο για το 2018 άγγιξε τα 13 δισεκατομμύρια δολάρια και σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές αυτό μέσα στα επόμενα τρία χρόνια αναμένεται να φτάσει τα 22,5 δισεκατομμύρια! 
    Αν οποιοδήποτε άλλο μέσο ανακοίνωνε ταυτόχρονα πέντε νέες anime σειρές, μεταξύ των οποίων και δύο βασισμένες σε διάσημα ip, θα ήταν ένα πραγματικά game-changing νέο. 
    Για το Netflix είναι απλά μια Δευτέρα πρωί...

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση λοιπόν, η διάσημη πλατφόρμα έχει στα σκαριά 5 νέες anime σειρές, τα Pacific Rim, Altered Carbon, Cagaster of an Insect Cage, Yasuke και Trese.

    Το Pacific Rim θα λειτουργεί συνοδευτικά των δύο κινηματογραφικών ταινιών, με κεντρικούς ήρωες δύο αδέρφια, ένα έφηβο αγόρι και την μικρή αδερφή του, που αναγκάζονται να πιλοτάρουν ένα παρατημένο Jaeger εν μέσω εχθρικού περιβάλλοντος για να βρουν τους χαμένους γονείς τους. 

    Δημιουργοί της σειράς είναι οι Craig Kyle (Thor:Ragnarok) και Greg Johnson (X-Men: Evolution).

    Το Altered Carbon θα διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο με την ομότιτλη sci-fi σειρά, η οποία ετοιμάζεται για τον δεύτερό της κύκλο, και θα αναπτύσσει τη πλούσια μυθολογία της. 

    Δημιουργοί της είναι οι Dai Sato (Cowboy Bebop) και Tsukasa Kondo.

    Το Cagaster of an Insect Cage είναι βασισμένο στο ομότιτλο manga το οποίο μας πάει σε έναν post-apocalyptic κόσμο όπου μια μυστηριώδης ασθένεια μετατρέπει τους ανθρώπους σε γιγαντιαία δολοφονικά έντομα! 

    Τα ηνία της έχει το studio Gonzo (Hellsing, Afro Samurai).

    Το Yasuke μας πηγαίνει σε μια εναλλακτική Ιαπωνία γεμάτη με μαγεία και τεράστια μηχανικά ρομπότ (mechs). 

    Η ιστορία ακολουθεί έναν Αφρικανό "συνταξιούχο" ρόνιν, ο οποίος ξαναπαίρνει το σπαθί του για να μεταφέρει ένα μυστηριώδες παιδί την ώρα που διαβολικές δυνάμεις προσπαθούν να το σκοτώσουν. 
    Τη φωνή του στο πρωταγωνιστή θα δανείσει ο Lakeith Stanfield (The Girl in the Spider's Web).

    Τέλος, έχουμε το Trese, μια σειρά που φέρνει τη μυθολογία των Φιλιππίνων στη σημερινή Μανίλα, με κεντρική ηρωίδα την Alexandra Trese, ηγέτιδα μιας εγκληματικής οργάνωσης που απαρτίζεται από διαβολικά υπερφυσικά όντα.

    Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα δούμε τις παραπάνω σειρές αλλά όταν το Netflix ανακοινώνει κάτι συνήθως η παραγωγή τους βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, έτσι μέσα στο 2019 οι φίλοι του anime θα έχουν πολύ υλικό για να απολαύσουν.

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πέντε anime σειρές ετοιμάζει το Netflix, ανάμεσα στις οποίες νέα Pacific Rim και Altered Carbon! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top