F Breathe trailer: Δυνατό ρομαντικό δράμα στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Andy Serkis! - FilmBoy Breathe trailer: Δυνατό ρομαντικό δράμα στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Andy Serkis! - FilmBoy
  • Latest News

    Breathe trailer: Δυνατό ρομαντικό δράμα στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Andy Serkis!


    Την ρομαντική αληθινή ιστορία του Robin Cavendish επέλεξε ο Andy Serkis για να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ένα αισθηματικό δράμα με τίτλο Breathe, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ το Λονδίνου το Φθινόπωρο.

    Πρόκειται για το αληθινό love story του Robin Cavendish (Andrew Garfield) και της συζύγου του Diana (Claire Foy), ενός περιπετειώδους ζευγαριού που αρνείται να παραδοθεί σε μια καταστροφική ασθένεια. 
    Όταν ο Robin χτυπιέται από την πολιομυελίτιδα σε ηλικία 28 ετών, περιορίζεται σε ένα κρεβάτι και του δίνονται μόνο λίγοι μήνες ζωής.

    Με τη βοήθεια του δίδυμου αδερφού της Diana (Tom Hollander) και τις πρωτοποριακές ιδέες του εφευρέτη Teddy Hall (Hugh Bonneville), ο Robin και η Diana τολμούν να βγουν από το νοσοκομείο για να συνεχίσουν την πλήρη και παθιασμένη ζωή μαζί και να βοηθήσουν και τους άλλους ασθενείς με πολιομυελίτιδα.

    Πρώτη σκηνοθετική απόπειρα για τον αγαπημένο Andy Serkis, δυνατή υποψηφιότητα για τις ...Οσκαρικές υποψηφιότητες για τον Andrew Garfield.
    Όλοι κερδίζουν.

    Το trailer που κυκλοφόρησε τα δείχνει όλα δυστυχώς, αλλά και πάλι αξίζει.
    13 Οκτώβρη στους κινηματογράφους της Αμερικής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Breathe trailer: Δυνατό ρομαντικό δράμα στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Andy Serkis! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top