F Vice trailer: Ο Chrisitan Bale μεταμορφώνεται στον ισχυρότερο Αντιπρόεδρο της Αμερικής - FilmBoy Vice trailer: Ο Chrisitan Bale μεταμορφώνεται στον ισχυρότερο Αντιπρόεδρο της Αμερικής - FilmBoy
  • Latest News

    Vice trailer: Ο Chrisitan Bale μεταμορφώνεται στον ισχυρότερο Αντιπρόεδρο της Αμερικής


    Το 2011 κέρδισε το Όσκαρ για το Fighter
    Το 2014 ήταν υποψήφιος για το American Hustle, και ξανά το 2016 για το The Big Short
    Αν κάτι δεν έχει πάει πολύ στραβά, ο Christian Bale θα βρίσκεται και πάλι στη πεντάδα για τα χρυσό αγαλματάκι του 2019, χάρη στην ερμηνεία στη νέα του ταινία Vice.

    Εδώ θα τον δούμε να υποδύεται το Dick Cheney, επιτυχημένο επιχειρηματία και Πρόεδρο της πολυεθνικής Halliburton, αλλά κυρίως γνωστό για τη πολιτική του σταδιοδρομία που ξεκίνησε από το 1978 και έφτασε στο ζενίθ της όταν το 2000 κατέβηκε στις Προεδρικές εκλογές στο πλάι του George Bush Jr και πήρε τον τίτλο του Αντιπροέδρου, και μάλιστα με αυξημένες, με πολύ αυξημένες αρμοδιότητες, με τις “κακές” γλώσσες να λένε ότι αυτός ουσιαστικά κυβερνούσε τη χώρα.

    Τα ηνία της ταινίας κρατάει ο Adam McKay, που μετά την επιτυχία του The Big Short, φαίνεται ότι έχει αλλάξει για τα καλά ρότα στη καριέρα του.
    Παρότι ο μεταμορφωμένος για ακόμη μία φορά Christian Bale είναι το selling point της ταινίας, το υπόλοιπο cast του Vice είναι εξίσου ταλαντούχο με τους Sam Rockwell, Amy Adams, Steve Carell, Alison Pill (Ideal Home) και Jesse Plemons (Game Night) να τον πλαισιώνουν.

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική ανήμερα τα Χριστούγεννα και κάπου εκεί θα έρθει και στα μέρη μας. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Vice trailer: Ο Chrisitan Bale μεταμορφώνεται στον ισχυρότερο Αντιπρόεδρο της Αμερικής Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top