F Gal Gadot και Armie Hammer στη νέα διασκευή του Death in the Nile της Αγκάθα Κρίστι - FilmBoy Gal Gadot και Armie Hammer στη νέα διασκευή του Death in the Nile της Αγκάθα Κρίστι - FilmBoy
  • Latest News

    Gal Gadot και Armie Hammer στη νέα διασκευή του Death in the Nile της Αγκάθα Κρίστι


    Μπορεί το περσινό Murder on the Orient Express να μη κέρδισε τη καρδιά ούτε του κοινού ούτε των κριτικών, όμως εμπορικά τα πήγε πολύ καλά, με τον Kenneth Branagh να παίρνει το πράσινο φως ώστε να επιστρέψει στο κόσμο των μυστηρίων της Agatha Christie αναλαμβάνοντας άμεσα δουλειά για τη νέα διασκευή του Death in the Nile.

    Με τον Michael Green να γράφει και πάλι το σενάριο, η παραγωγή της ταινίας μπήκε σε fast track και ήδη ψάχνει τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους λογοτεχνικούς ήρωες, και αν κρίνουμε από το Murder on the Orient Express, οι επιλογές θα πρέπει να είναι, τουλάχιστον εμπορικά πρωτοκλασάτες.
    Δε ξέρω κατά πόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση η ρήση για την αρχή και το ήμισυ του παντός ισχύει, όμως η Gal Gadot είναι και επίσημα το πρώτο μέλος του cast και είναι εκείνη που θα υποδυθεί το θύμα της ιστορίας, τη νεαρή κληρονόμο Linnet Ridgeway Doyle που δολοφονείται.

    Η 33χρονη Ισραηλινή είναι σίγουρα μια πολύ συμπαθής ηθοποιός, και με το ρόλο της ως Wonder Woman έχει εκτοξεύσει τις μετοχές της στα ουράνια, όμως το ταλέντο της είναι ακόμα υπό αμφισβήτηση και περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει υπό τις οδηγίες του “θεατρικού” Branagh.

    Λίγο αργότερα, και πριν το παρόν άρθρο προλάβει να δημοσιευθεί, έγινε γνωστός και ο πρώτος κύριος της νέας παρέας, με τον ταλαντούχο Armie Hammer να κλείνει θέση για Αίγυπτο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο ρόλος τον οποίον θα υποδυθεί, με τις πρώτες φήμες να τον θέλουν είτε ως Simon Doyle είτε ως Colonel Race. 
    Θα δούμε..

    Με τη ταινία να είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες τα επόμενα Χριστούγεννα, μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε πολλά ακόμα νέα για το υπόλοιπο cast που ελπίζουμε να εμπεριέχει ακόμα πιο εντυπωσιακά ονόματα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gal Gadot και Armie Hammer στη νέα διασκευή του Death in the Nile της Αγκάθα Κρίστι Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top