F Και ο Patrick Stewart στο νέο Charlie’s Angels της Elizabeth Banks - FilmBoy Και ο Patrick Stewart στο νέο Charlie’s Angels της Elizabeth Banks - FilmBoy
  • Latest News

    Και ο Patrick Stewart στο νέο Charlie’s Angels της Elizabeth Banks


    Από τη πρώτη ανακοίνωση της έναρξης παραγωγής μιας νέας ταινίας Charlie’s Angels, οι ψίθυροι ότι θα δούμε κάτι αρκετά διαφορετικό ήταν αρκετά έντονοι αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν επίσημα.
    Η επιλογή των συγκεκριμένων τριών ηθοποιών για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και ειδικά της Kristen Stewart, έριξε λάδι στη φωτιά των φημών.

    Πριν μερικές ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα και οι εκπλήξεις άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

    Σε αυτή τη νέα εκδοχή λοιπόν, θα μπούμε στα άδυτα της Townsend Agency, της μυστηριώδους οργάνωσης του Charlie, η οποία μας συστήνεται ως μια υπηρεσία ασφάλειας και πληροφοριών που έχει πολλές γυναίκες πράκτορες που αναλαμβάνουν επικίνδυνες αποστολές σε όλο το κόσμο.
    Αυτό το “άνοιγμα” του κόσμου της ταινίας, επεκτείνεται και στους Bosley, ναι καλά διαβάσατε, ΣΤΟΥΣ Bosley μιας και αυτό είναι το κωδικό όνομα όλων των διαχειριστών των πρακτόρων της υπηρεσίας. 

    Έτσι, η Elizabeth Banks, που έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία, δεν θα είναι η μοναδική Bosley της ταινίας, όπως γνωρίζαμε αρχικά, αλλά τον τίτλο θα έχουν και δύο ακόμα εξαιρετικοί ηθοποιοί, ο αγαπημένος Patrick Stewart (Logan) και ο εξαιρετικά ταλαντούχος Djimon Hounsou (King Arthur).

    Στο cast προστέθηκαν επίσης οι Jonathan Tucker (The Next Three Days) και Luis Gerardo Méndez (Rebirth) σε άγνωστους ρόλους.
    Ραντεβού σε ένα χρόνο στις αίθουσες για να δούμε τι θα δούμε…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και ο Patrick Stewart στο νέο Charlie’s Angels της Elizabeth Banks Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top