F Daredevil trailer: Η 3η σεζόν μπορεί να αλλάξει το κλίμα των Marvel σειρών; - FilmBoy Daredevil trailer: Η 3η σεζόν μπορεί να αλλάξει το κλίμα των Marvel σειρών; - FilmBoy
  • Latest News

    Daredevil trailer: Η 3η σεζόν μπορεί να αλλάξει το κλίμα των Marvel σειρών;


    Η πιο αγαπημένη σειρά του Netflix/MCU επιτέλους επιστρέφει!
    Δυόμιση ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει το φινάλε του 2ου και σχεδόν εξίσου καλού με τον 1ο, κύκλου του Marvel's Daredevil και από τότε αυτό το τηλεοπτικό υποσύμπαν έχει εξελιχθεί πολύ αλλά δυστυχώς όχι προς τη σωστή κατεύθυνση.

    Η επιτυχία του Daredevil δημιούργησε πολύ υψηλές προσδοκίες για τους άλλους τρεις ήρωες της παρέας των Defenders και δυστυχώς κανείς τους δεν κατάφερε να να ανταποκριθεί, τουλάχιστον όχι με την απαραίτητη συνέπεια.
    Το σχετικά απογοητευτικό αποτέλεσμα των λοιπών σειρών σχεδόν θεοποίησε το Διάβολο, με το κοινό να περιμένει την επιστροφή του ωσάν διψασμένος στην έρημο. 
    Να δούμε αν θα μπορέσει όμως να ανταποκριθεί.

    Το στόρι, όπως λίγο-πολύ γνωρίζαμε από το φινάλε του The Defenders, βρίσκει τον Murdoch απομονωμένο και διαλυμένο, απογοητευμένο και νευριασμένο με τον Θεό που παρά τις προσπάθειές του να κάνει το καλό, δε βρίσκει καμία ανταπόδοση. 
    Η αρχή της νέας σεζόν θα βρει τον ήρωα στη χειρότερή του κατάσταση, να αμφισβητεί και τις δύο του ταυτότητές, όμως η αναπάντεχη αποφυλάκιση του Wilson Fisk που επιστρέφει πιο πανούργος από ποτέ, τον αναγκάζει να επιστρέψει στη δράση.

    Τα ηνία της σειράς αλλάζουν για ακόμη μία φορά χέρια, με τους Doug Petrie και Marco Ramirez να αποτελούν παρελθόν, και να αντικαθίστανται από τον Erik Oleson (Unforgettable, Arrow). 
    Οι φήμες λένε ότι αιτία της απομάκρυνσης ήταν η αποτυχία του The Defenders, το οποίο ήταν στα χέρια του ίδιου διδύμου, κάτι όμως που επίσημα διαψεύδεται.

    Το βασικό cast των Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson και Vincent D'Onofrio φυσικά επιστρέφει, με κάποιες μικρές προσθήκες να είναι μάλλον ανάξιες αναφοράς. 
    Αυτή που αξίζει να αναφέρουμε είναι η επανεμφάνιση της Annabella Sciorra ως Rosalie Carbone που γνωρίσαμε στη δεύτερη σεζόν του Luke Cage.

    Τα νέα επεισόδια του Daredevil θα γίνουν διαθέσιμα στο Netflix στις 19 Οκτωβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Daredevil trailer: Η 3η σεζόν μπορεί να αλλάξει το κλίμα των Marvel σειρών; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top