F Το USA Network παρήγγειλε τη πρώτη σεζόν του τηλεοπτικού Bourne spin-off! - FilmBoy Το USA Network παρήγγειλε τη πρώτη σεζόν του τηλεοπτικού Bourne spin-off! - FilmBoy
  • Latest News

    Το USA Network παρήγγειλε τη πρώτη σεζόν του τηλεοπτικού Bourne spin-off!


    Το Jason Bourne ήταν μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του 2016, αποτυγχάνοντας να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί της πρώτης τριλογίας, παρά την επιστροφή όλων του των συντελεστών.
    Παρότι κινηματογραφικά το franchise είναι τυπικά ζωντανό και δεν αποκλείεται μια νέα ταινία, ήταν προφανές ότι κάτι τέτοιο δύσκολά θα συμβεί, όμως η ip ήταν κρίμα να χαθεί.

    Οι πρώτες φήμες εμφανίστηκαν πριν περίπου μισό χρόνο, όταν έγινε γνωστό ότι ο Tim Kring, δημιουργός των Heroes, ετοίμαζε ένα τηλεοπτικό spin-off που θα επικεντρωνόταν στο Treadstone, το μυστικό πρόγραμμα της CIA που εκπαίδευε τους πράκτορες της και τους μετέτρεπε σε φονικές μηχανές, μέσα από το οποίο βγήκε και ο Jason Bourne.

    Τότε το project ήταν ακόμα στα πολύ πρώιμα στάδιά του, όμως φαίνεται ότι το USA Network όχι μόνο του έδωσε μια ευκαιρία αλλά ενθουσιάστηκε! 
    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το κανάλι προσπέρασε τη κλασσική δοκιμή με πιλότο και του έδωσε απευθείας εντολή για μία ολόκληρη σεζόν!

    Σε αυτή την απόφαση λέγεται ότι συνέβαλε και το μεγάλο ενδιαφέρον παγκόσμιας διανομής μέσω της Amazon, η πρόεδρος της οποίας είχε εκφράσει μια αντίστοιχη ιδέα όταν βρισκόταν στο NBC.
    Άγνωστο παραμένει το πότε θα λαμβάνει χώρα η ιστορία της σειράς, αν δηλαδή θα λειτουργήσει ως prequel ή sequel των ταινιών Bourne, όμως είναι μάλλον σίγουρο ότι δε πρόκειται να δούμε τον Matt Damon στον iconic ρόλο.
    Νεότερα προσεχώς…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το USA Network παρήγγειλε τη πρώτη σεζόν του τηλεοπτικού Bourne spin-off! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top