F Ο David Ayer συνεργάζεται ξανά με τον Shia LaBeouf στο θρίλερ The Tax Collector - FilmBoy Ο David Ayer συνεργάζεται ξανά με τον Shia LaBeouf στο θρίλερ The Tax Collector - FilmBoy
  • Latest News

    Ο David Ayer συνεργάζεται ξανά με τον Shia LaBeouf στο θρίλερ The Tax Collector


    Παρότι κάτι είναι λασκαρισμένο στο μυαλό του Shia LaBeouf, το ταλέντο του αιώνιου μικρού είναι αδιαπραγμάτευτο, και ένας από τους σκηνοθέτες που του έδωσαν την ευκαιρία να το ξεδιπλώσει ήταν ο David Ayer όταν πριν πέντε περίπου χρόνια του έδωσε το ρόλο του “Bible” στο Fury.

    Παρότι ο Ayer ήθελε τον LaBeouf και στο Suicide Squad, οι παραγωγοί του το απαγόρεψαν και όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος, μάλλον τη γλίτωσε ο μικρός.

    Στη συνέχεια ήρθε το Bright, και με το Bright 2 να βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια σχεδιασμού, ο Ayer βρήκε το χρόνο για μία πρωτότυπη ολόδική του ταινία που έχει τίτλο The Tax Collector, στην οποία θα πρωταγωνιστεί, ποιος άλλος, παρά ο Shia LaBeouf!

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με αυτή, πέραν του ότι με αυτή θα επιστρέψει στο είδος από το οποίο αναδείχτηκε, αυτό του αστυνομικού δραματικού θρίλερ, βλέπε Training Day, End of Watch κτλ.
    Να δούμε τι θα δούμε…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο David Ayer συνεργάζεται ξανά με τον Shia LaBeouf στο θρίλερ The Tax Collector Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top