F Beautiful Boy trailer: Ο Steve Carell βλέπει το γιο του να παλεύει με τα ναρκωτικά στη νέα ταινία της Amazon - FilmBoy Beautiful Boy trailer: Ο Steve Carell βλέπει το γιο του να παλεύει με τα ναρκωτικά στη νέα ταινία της Amazon - FilmBoy
  • Latest News

    Beautiful Boy trailer: Ο Steve Carell βλέπει το γιο του να παλεύει με τα ναρκωτικά στη νέα ταινία της Amazon


    Σταθερά ανερχόμενα, τα Amazon Studios χρόνο με το χρόνο καθιερώνονται στη συνείδηση ως παραγωγοί και διανομείς εξαιρετικών μικρομεσαίου κόστους ταινιών. 
    Έχοντας πρόσφατα ανακοινώσει ότι κλείνει οριστικά το τμήμα κατάθεσης πρωτότυπων σεναρίων, όπως δηλαδή ξεκίνησε πριν περίπου 8 χρόνια, η εταιρία ρίχνει όλο της το βάρος στα Amazon Originals με το Beautiful Boy να είναι μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες παραγωγές της για το 2018.

    Η ταινία διηγείται την αληθινή ιστορία του David Sheff, ενός Αμερικανού δημοσιογράφου που αποκάλυψε με μεγάλη ευαισθησία στο κοινό του, το Γολγοθά που περνάει ένας γονιός όταν το παιδί του είναι εθισμένο σε ουσίες. 
    Το άρθρο του My Addicted Son στους New York Times εξελίχτηκε στο βιογραφικό βιβλίο Beautiful Boy: A Father's Journey Through His Son's Addiction, με τον γιο του Nic Sheff να γράφει την αντίστοιχη δική του ιστορία στο Tweak: Growing Up on Methamphetamines.

    Η Plan B του Brad Pitt αγόρασε τα δικαιώματα και των δύο βιβλίων το 2008, και μετά από αρκετές αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τη σεναριακή διασκευή ανέλαβε να γράψει ο Luke Davies (Lion) με τον Βέλγο Felix Van Groeningen (Belgica, The Broken Circle Breakdown) να κάνει ως σκηνοθέτης το αγγλόφωνο ντεμπούτο του.

    Τις πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Beautiful Boy έχουν οι Steve Carell και Timothée Chalamet (Call Me by Your Name) με τις Maura Tierney και Amy Ryan να συμμετέχουν.
    Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβρη. 
    Δείτε το εξαιρετικά ενδιαφέρον trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Beautiful Boy trailer: Ο Steve Carell βλέπει το γιο του να παλεύει με τα ναρκωτικά στη νέα ταινία της Amazon Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top