F Viola Davis και Lupita Nyong'o ετοιμάζονται να ντυθούν αληθινές Αμαζόνες! - FilmBoy Viola Davis και Lupita Nyong'o ετοιμάζονται να ντυθούν αληθινές Αμαζόνες! - FilmBoy
  • Latest News

    Viola Davis και Lupita Nyong'o ετοιμάζονται να ντυθούν αληθινές Αμαζόνες!


    Μετά από δεκαετίες που το Hollywood παράχωνε τις μαύρες ηθοποιούς σε δευτεροτρίτους ρόλους, τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει επιτέλους να τους δίνει την αξία που αξίζουν.
    Μία από τις πιο ταλαντούχες εν ζωή ηθοποιούς, ανεξαρτήτως χρώματος, η Viola Davis, μετά τη συγκλονιστική ερμηνεία της στο Fences που της χάρισε και το Όσκαρ, ετοιμάζεται να υποδυθεί έναν ακόμα πολύ δυνατό ρόλο, εκείνο της Αμαζόνας!

    Οι επονομαζόμενες Dahomey Amazons ήταν ένα στρατιωτικό σύνταγμα γυναικών του Βασιλείου του Dahomey, μιας περιοχής στο σημερινό Μπενίν, που από τα μέσα του 17ου μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα άφησαν ιστορία με την πειθαρχία και τις στρατιωτικές τους επιτυχίες, εξ ου και οι Ευρωπαίοι τους έδωσαν το χαρακτηρισμό Αμαζόνες.

    Η ταινία θα έχει τον τίτλο The Woman King και διηγείται την αληθινή ιστορία της Nanisca, στρατηγού των Αμαζόνων και της κόρης της Nawi, που μαζί πολέμησαν τους Γάλλους αποικιοκράτες αλλά και τις γειτονικές φυλές που προσπαθούσαν να τους σκλαβώσουν.

    Το ρόλο της Nawi θα έχει η Lupita Nyong'o (Black Panther).
    Αναμένουμε με μεγάλη περιέργεια τα νεότερα του project.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Viola Davis και Lupita Nyong'o ετοιμάζονται να ντυθούν αληθινές Αμαζόνες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top