F Book Club trailer: Ο κύριος Gray ξυπνάει τη κοιμισμένη λίμπιντο τεσσάρων 60ρηδων γυναικών! - FilmBoy Book Club trailer: Ο κύριος Gray ξυπνάει τη κοιμισμένη λίμπιντο τεσσάρων 60ρηδων γυναικών! - FilmBoy
  • Latest News

    Book Club trailer: Ο κύριος Gray ξυπνάει τη κοιμισμένη λίμπιντο τεσσάρων 60ρηδων γυναικών!


    Μπορεί να μην αποτελούν το target group που γεμίζει αίθουσες και στο οποίο στοχεύουν οι εταιρίες παραγωγής, όμως και οι κυρίες μιας κάποιας ηλικίας… έχουν ψυχή, με το Book Club να είναι μια κομεντί που μοιάζει να απευθύνεται σε αυτές.

    Τέσσερις φιλενάδες που έχουν περάσει τα 60 περνούν την ελεύθερη τους ώρα έχοντας ιδρύσει μια άτυπη λέσχη βιβλίου. 
    Όλα είναι ήρεμα μέχρι που μία απ’ αυτές τους συστήνει τον… κύριο Γκρέυ και τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι, με τα βιβλία να ξυπνούν τη κοιμισμένη λίμπιντο των τριών γυναικών που ξαφνικά φαντασιώνονται τρελίτσες και bdsm!

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης του Book Club είναι ο Bill Holderman (A Walk in the Woods) με τις Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen και Mary Steenburgen να πρωταγωνιστούν.
    Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι η ταινία μοιάζει με διαφήμιση των εν λόγω βιβλίων, το Book Club μοιάζει μια αρκετά διασκεδαστική κομεντί για τις κυρίες στις οποίες απευθύνεται.
    Δείτε το trailer..

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Book Club trailer: Ο κύριος Gray ξυπνάει τη κοιμισμένη λίμπιντο τεσσάρων 60ρηδων γυναικών! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top