F Ο κύριος Gray ...γίνεται μέλος του IRA για το θρίλερ Borderland! - FilmBoy Ο κύριος Gray ...γίνεται μέλος του IRA για το θρίλερ Borderland! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο κύριος Gray ...γίνεται μέλος του IRA για το θρίλερ Borderland!


    Μπορεί η εμπλοκή του με τη τριλογία Fifty Shades να του αφαίρεσε πολλούς πόντους αξιοπιστίας, όμως ο Jamie Dornan έχει δείξει σημάδια αξιοπρόσεκτου ταλέντου, με τη νέα ταινία Borderland να ακούγεται ιδανική για να το επιδείξει.

    Η ταινία μας πηγαίνει στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’70, με τον Dornan να υποδύεται ένα μέλος του IRA που βλέπει τη σύζυγό του να πέφτει -κατά λάθος-νεκρή από σφαίρα υψηλόβαθμου στελέχους της SAS (Ειδικές Δυνάμεις της Βρετανικής Αεροπορίας). 
    Ως αντίποινα, αναλαμβάνει τα ηνία του πυρήνα του IRA στην αγγλική πρωτεύουσα με σκοπό να προκαλέσει χάος, ενώ ταυτόχρονα κυνηγάει το δολοφόνο της γυναίκας του, ενώ την ίδια στιγμή, ο ίδιος ο δολοφόνος βρίσκεται στα ίχνη του.

    Το σενάριο του Borderland έχει γράψει ο Ronan Bennett (Gunpowder) και αυτοχαρακτηρίζεται ως υψηλών ταχυτήτων θρίλερ χαρακτήρων στο πνεύμα του Heat του Michael Mann!
    Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο βετεράνος τηλεοπτικός Brian Kirk (Penny Dreadful, Game of Thrones), με τον Sam Claflin (Their Finest) να συμπρωταγωνιστεί.

    Το Borderland θα ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι σε Δουβλίνο και Λονδίνο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο κύριος Gray ...γίνεται μέλος του IRA για το θρίλερ Borderland! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top