F Kings trailer: Halle Berry και Daniel Craig στο ταραγμένο Λος Άντζελες - FilmBoy Kings trailer: Halle Berry και Daniel Craig στο ταραγμένο Λος Άντζελες - FilmBoy
  • Latest News

    Kings trailer: Halle Berry και Daniel Craig στο ταραγμένο Λος Άντζελες


    Πριν τρία περίπου χρόνια, η τουρκάλα Deniz Gamze Ergüven μας είχε παρουσιάσει το καταπληκτικό Mustang που όχι μόνο την έστειλε στη πεντάδα των Όσκαρ (το οποίο πολύ κακώς δεν κατέκτησε) αλλά της έδωσε και ένα ανοιχτό εισιτήριο για την άλλη άκρη του Ατλαντικού. 
    Η ταλαντούχα δημιουργός έπρεπε να το εκμεταλλευτεί, τα κατάφερε όμως;

    Το Kings είναι η πρώτη της αγγλόφωνη ταινία και μας πηγαίνει στο Λος Άντζελες του 1992. 
    Σε μια γειτονιά της πόλης ζει η Millie, μια μόνη μητέρα με τα 8 παιδιά της, κάποια από τα οποία δεν είναι καν δικά της, με τη φασαρία που δημιουργούν συνεχώς τα διαφόρων ηλικιών πιτσιρίκια να τρελαίνει το γείτονα Obie.

    Τα μικροπροβλήματά τους όμως περνούν στο παρασκήνιο, όταν βγαίνει η ετυμηγορία αθώωσης των τεσσάρων αστυνομικών που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον μαύρο οδηγό ταξί Rodney King, με τον κόσμο να εξεγείρεται μετατρέποντας τη πόλη σε πεδίο μάχης.

    Βασισμένη σε ένα πραγματικό γεγονός, η Ergüven έστησε μια φανταστική μικρο-οικογενειακή δραματική ιστορία, όμως σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές από το φεστιβάλ του Toronto όπου έκανε παγκόσμια πρεμιέρα, δεν τα κατάφερε καθόλου καλά, αφού απέτυχε και να αποτυπώσει τη βιαιότητα της εξέγερσης αλλά και να διηγηθεί μια ενδιαφέρουσα παράλληλη ιστορία.

    Πρωταγωνιστές του Kings είναι οι Halle Berry και Daniel Craig με τη ταινία να είναι άγνωστο ακόμα πότε ακριβώς θα βγει στις αίθουσες.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kings trailer: Halle Berry και Daniel Craig στο ταραγμένο Λος Άντζελες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top