F Skyscraper trailer: Φλεγόμενος ουρανοξύστης vs Die Hard ...Dwayne Johnson! - FilmBoy Skyscraper trailer: Φλεγόμενος ουρανοξύστης vs Die Hard ...Dwayne Johnson! - FilmBoy
  • Latest News

    Skyscraper trailer: Φλεγόμενος ουρανοξύστης vs Die Hard ...Dwayne Johnson!


    Θυμάστε, περίπου δυο χρόνια πριν, που κυριολεκτικά κάθε εβδομάδα μαθαίναμε ότι ο Dwayne Johnson έβαζε την υπογραφή του και για μια νέα ταινία; 
    Ε τώρα ήρθε η ώρα να τις δούμε…

    Μετά λοιπόν το Jumanji, σειρά παίρνει το Skyscraper, μια περιπέτεια επιβίωσης με κεντρικό ήρωα τον Will Sawyer, έναν βετεράνο πράκτορα του FBI που αποσύρθηκε όταν σε μια αποστολή έχασε το πόδι του, και πια εργάζεται ως σύμβουλος ασφαλείας. 
    Ο Will ταξιδεύει με την οικογένειά του μέχρι τη Κίνα για να αξιολογήσει τα συστήματα ασφαλείας του υψηλότερου ουρανοξύστη στο κόσμο. 

    Όμως ενώ βρίσκεται εκεί, αυτό “λαμπαδιάζει” και μάλιστα κατηγορείται ο ίδιος ως υπεύθυνος. 
    Με την οικογένειά του εγκλωβισμένη στα πατώματα υψηλότερα της φωτιάς, και εκείνον στα από κάτω, θα πρέπει να βρει ποιος πραγματικά προκάλεσε τη φωτιά για να καθαρίσει το όνομά του και φυσικά να σώσει και την οικογένειά του.

    Το Skyscraper μοιάζει κάτι ανάμεσα σε Die Hard και The Towering Inferno αλλά δυστυχώς πολύ κατώτερο και από τα δύο προαναφερόμενα.
    Αν περιμένατε ότι δημιουργός της ταινίας θα ήταν κάποιος action director, χάσατε, με τον γνωστό από τις κωμωδίες του Rawson Marshall Thurber (We're the Millers, Central Intelligence) να έχει τριπλό ρόλο παραγωγού, σεναριογράφου και σκηνοθέτη!

    Δίπλα στον Dwayne Johnson θα δούμε τους Neve Campbell, Chin Han, Noah Taylor, Roland Møller, Byron Mann, Pablo Schreiber και Hannah Quinlivan.

    Το Skyscraper θα το δούμε…στο γυρισμό από κάποια παραλία μιας και θα βγει στις αίθουσες στις 12 Ιουλίου
    Δείτε το trailer

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Skyscraper trailer: Φλεγόμενος ουρανοξύστης vs Die Hard ...Dwayne Johnson! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top