F Heathers trailer: Η Paramount αναβιώνει στη μικρή οθόνη την cult classic μαύρη κομεντί των 80's - FilmBoy Heathers trailer: Η Paramount αναβιώνει στη μικρή οθόνη την cult classic μαύρη κομεντί των 80's - FilmBoy
  • Latest News

    Heathers trailer: Η Paramount αναβιώνει στη μικρή οθόνη την cult classic μαύρη κομεντί των 80's


    Στη δημοσιότητα έδωσε το Paramount Network, το trailer του τηλεοπτικού reboot του Heathers, της cult classic μαύρης κωμωδίας του 1988 με την Winona Ryder στο ρόλο μιας νεαρής και δημοφιλούς μαθήτριας που με τη βοήθεια του ψυχοπαθή φίλου της Christian Slater βάζουν στόχο να δολοφονήσουν τις τρεις άλλες κοπέλες της παρέας, που όλες έχουν το όνομα Heather.

    Τα ηνία της τηλεοπτικής σειράς έχει ο Jason Micallef (Butter) με την Leslye Headland (Bachelorette) να έχει σκηνοθετήσει τον πιλότο.
    Η ιστορία είναι αρκετά διαφοροποιημένη, με τη κεντρική ιδέα ωστόσο να παραμένει η ίδια, έστω και σε μια πιο.. άγρια βερσιόν, άλλωστε δεν είμαστε πια στα 80s!

    Πρωταγωνιστούν οι Grace Victoria Cox (Under the Dome), James Scully, Melanie Field, Jasmine Mathews και Brendan Scannell, ενώ σε μικρό ρόλο θα δούμε και την Shannen Doherty που ήταν η αρχι…Heather της ταινίας!

    Το Heathers θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Heathers trailer: Η Paramount αναβιώνει στη μικρή οθόνη την cult classic μαύρη κομεντί των 80's Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top