F Ant-Man and the Wasp trailer: Φέρτε εντομοκτόνο…ο Μυρμηγκάνθρωπος επέστρεψε και έφερε παρέα! - FilmBoy Ant-Man and the Wasp trailer: Φέρτε εντομοκτόνο…ο Μυρμηγκάνθρωπος επέστρεψε και έφερε παρέα! - FilmBoy
  • Latest News

    Ant-Man and the Wasp trailer: Φέρτε εντομοκτόνο…ο Μυρμηγκάνθρωπος επέστρεψε και έφερε παρέα!


    Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, οι εποχές που κάθε νέα super-hero ταινία προκαλούσε ένα μικρό σεισμό στο κινηματογραφικό στερέωμα έχουν περάσει εδώ και αρκετά χρόνια, με την πολυσυζητημένη superhero fatigue να εντυπώνεται όλο και εντονότερα στο casual κοινό.

    Με το Black Panther να βγαίνει σε λίγες εβδομάδες και ενώ περιμένουμε το Avengers: Infinity War που ίσως μπορέσει να δώσει ένα αρκετά δυνατό boost στο MCU, η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της 20ης ταινίας του, το Ant-Man and the Wasp.

    Το πρώτο Ant-Man μπορεί να μη συμπεριλαμβάνεται στις χειρότερες ταινίες του MCU αλλά σίγουρα βρίσκεται σε εκείνη τη γκρίζα περιοχή μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, μια ταινία που ξενέρωσε το κοινό της πριν καν ξεκινήσει γυρίσματα με την απόλυση του Edgar Wright και κατέληξε μια φτωχή περιπετειούλα που βάζεις για να περάσει η ώρα πριν πέσεις για ύπνο.

    Το σενάριο της νέας ταινίας έχει περάσει από έξι χέρια [Chris McKenna & Erik Sommers (Jumanji), Andrew Barrer & Gabriel Ferrari και Paul Rudd), με τον Peyton Reed να επιστρέφει στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Στο βασικό cast των Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Bobby Cannavale, Judy Greer, T.I. και Michael Douglas, προστέθηκαν οι Walton Goggins, Laurence Fishburne, Michelle Pfeiffer και Randall Park.

    Το Ant-Man and the Wasp θα δούμε τον Ιούλιο. 
    Δείτε το υποτιτλισμένο trailer


    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ant-Man and the Wasp trailer: Φέρτε εντομοκτόνο…ο Μυρμηγκάνθρωπος επέστρεψε και έφερε παρέα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top