F Ο Sam Raimi ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στο φανταστικό κόσμο του The Kingkiller Chronicle! - FilmBoy Ο Sam Raimi ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στο φανταστικό κόσμο του The Kingkiller Chronicle! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Sam Raimi ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στο φανταστικό κόσμο του The Kingkiller Chronicle!


    Έχει περάσει μια γεμάτη 5ετία από τότε που είδαμε το αδιάφορο Oz the Great and Powerful και δυστυχώς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η επόμενή ταινία του Sam Raimi θα ανήκει πάλι στο είδος της pg-rated φαντασίας, αναλαμβάνοντας να διασκευάσει την heroic fantasy σειρά βιβλίων του Patrick Rothfuss, The Kingkiller Chronicle.

    Τα βιβλία ακολουθούν της περιπέτειες τους Kvothe, ενός νεαρού που έχοντας περάσει μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία, γίνεται ένας από τους δυνατότερους μάγους του κόσμου Temerant.

    Τη διασκευή του σεναρίου έχει γράψει η Lindsey Beer, που υπήρξε μέλος του writersroom του Transformers: The Last Knight, ενώ στη παραγωγή θα βοηθήσει και ο Lin-Manuel Miranda.

    Αλήθεια είναι ότι έχουμε διαβάσει πολλές φορές ότι η τάδε ή η δείνα θα είναι η επόμενη ταινία του Sam Raimi, και στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι απλά δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι αλλά τρέφουμε και μια κρυφή ελπίδα ότι ο 58χρονος σκηνοθέτης θα τη προσπεράσει.


    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Sam Raimi ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στο φανταστικό κόσμο του The Kingkiller Chronicle! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top