F Swinging Safari trailer: Θεότρελη κωμωδία των 70's με έναν ...εξωφρενικό Guy Pearce! - FilmBoy Swinging Safari trailer: Θεότρελη κωμωδία των 70's με έναν ...εξωφρενικό Guy Pearce! - FilmBoy
  • Latest News

    Swinging Safari trailer: Θεότρελη κωμωδία των 70's με έναν ...εξωφρενικό Guy Pearce!


    Τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στον Αυστραλό σκηνοθέτη Stephan Elliott, αφού εκτός από το καλό A Few Best Men το 2011, είναι ο άνθρωπος που έχει κάνει το πολύ καλό Easy Virtue (2008) και το καταπληκτικό Eye of the Beholder, μία από τις ταινίες που, για κάποιο λόγο, έχουν σημαδέψει την κινηματογραφική μου μνήμη.

    Στη νέα του ταινία, Swinging Safari, ο Guy Pearce, η Kylie Minogue και κάμποσοι άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, Αυστραλοί και μη, εμφανίζονται …αγνώριστοι.
    Σας προκαλώ να αναγνωρίσετε κάποιον από τις Minogue και Radha Mitchell!

    Βρισκόμαστε στην Αυστραλία το 1970.
    Μια μπλε φάλαινα 200 τόνων κείτεται στην τοπική παραλία και τα παιδιά θεωρούν ότι είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στη ζωή τους. 
    Πίσω από τις κλειστές πόρτες, οι μαμάδες και οι μπαμπάδες αυτού του ήσυχου προαστιακού τόπου γιορτάζουν με τον ιδιαίτερο τρόπο τους την σεξουαλική επανάσταση. 
    Είναι μια εποχή κακού κρασιού, κακών χτενισμάτων, ακόμη χειρότερων στυλιστικών επιλογών, αλλά τελικά μια καλή εποχή.

    Στη θεότρελη κωμωδία την παράσταση κλέβει ο εξωφρενικός Guy Pearce, αλλά και όλο το περιβάλλον της ταινίας που θυμίζει έντονα το υπερβολικό στυλ του Wes Anderson!

    Το Swinging Safari θα βγει στην Αυστραλία στις 18 Ιανουαρίου 2018, και στις αμερικάνικες αίθουσες αργότερα την ίδια χρονιά.
    Το trailer δε χάνεται.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Swinging Safari trailer: Θεότρελη κωμωδία των 70's με έναν ...εξωφρενικό Guy Pearce! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top