F Ποια ταινία ακυρώνεται λόγω του σκανδάλου Weinstein - FilmBoy Ποια ταινία ακυρώνεται λόγω του σκανδάλου Weinstein - FilmBoy
  • Latest News

    Ποια ταινία ακυρώνεται λόγω του σκανδάλου Weinstein


    Το Hollywood εξακολουθεί να συνταράσσεται από τους πρόσφατους αποκαλυφθέντες ισχυρισμούς σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του πρώην συνιδιοκτήτη της Weinstein Company, Harvey Weinstein
    Στις αρχές της εβδομάδας, το New Yorker δημοσίευσε ένα τρομακτικό και εις βάθος άρθρο για τη μακρά ιστορία του Weinstein και τις σεξουαλικές κακοποίησης για τις οποίες κατηγορείται. 

    Από τη στιγμή που έσπασε η σιωπή, όλο και περισσότερες γυναίκες μίλησαν για τον τρόπο με τον οποίο ο Weinstein παρενοχλούσε σεξουαλικά όποιο θηλυκό έπεφτε στα χέρια του, με αποτέλεσμα φυσικά να απολυθεί από την εταιρεία που ο ίδιος μαζί με τον αδερφό του Bob, ίδρυσαν το 2005.

    Αυτά τα γεγονότα έχουν βυθίσει την εταιρεία Weinstein σε μεγάλη κρίση, με τις φήμες να λένε ότι το μεγάλο studio μπορεί να κλείσει εντελώς. 
    Ωστόσο, ο Bob Weinstein μόλις έκανε μια καθησυχαστική δήλωση στο οποίο προσπάθησε να διαβεβαιώσει τους μετόχους ότι η εταιρεία είναι καλά και οι μελλοντικές ταινίες της είναι ασφαλείς.
    Ανέφερε κάποιες ταινίες που θα βγουν σύντομα, αλλά ‘ξέχασε’(;) μία.

    Οι τράπεζες, οι συνέταιροι και οι μέτοχοι υποστηρίζουν πλήρως την εταιρεία μας και είναι αναληθές ότι η εταιρεία ή το διοικητικό συμβούλιο διερευνά πώληση ή τερματισμό λειτουργίας της εταιρείας. Το Polaroid θα βγει όπως είχε προγραμματιστεί, με ημερομηνία κυκλοφορίας 22 Νοεμβρίου, ακολουθούμενη από το Paddington 2 στις 12 Ιανουαρίου. Το πρώτο Paddington έβγαλε πάνω από 75 εκατομμύρια δολάρια και περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία για το Paddington 2Τα test screenings ήταν επιτυχημένα. Το War with Grandpa με πρωταγωνιστή τον Robert De Niro έχει προγραμματιστεί για τις 23 Φεβρουαρίου 2018. Η δουλειά συνεχίζεται όπως συνήθως καθώς η εταιρεία προχωράει.

    Ναι, λείπει το The Current War, μια ταινία που αναμενόταν να προωθηθεί στον φετινό αγώνα των Όσκαρ
    Επιβεβαιωμένα μάθαμε ότι το The Current War, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 24 Νοεμβρίου, έχει τραβηχτεί από το release schedule.

    Οι λόγοι είναι μάλλον πολλοί.
    Το The Current War, που καταγράφει τη μάχη για την υπεροχή του ηλεκτρικού ρεύματος μεταξύ Thomas Edison (Benedict Cumberbatch) και George Westinghouse (Michael Shannon), έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο, όπου δεν πήγε καθόλου καλά.

    Οι κριτικοί δεν ευχαριστήθηκαν με την ταινία και οι φήμες έλεγαν ότι ο ίδιος ο Harvey Weinstein σχεδίαζε να επεξεργαστεί ξανά την ταινία πριν από την κυκλοφορία της.

    Επίσης, ο ίδιος ο Cumberbatch εξαπέλυσε επίθεση στον παραγωγό για τις πράξεις του, κάνοντας το μέλλον της ταινίας αβέβαιο.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ποια ταινία ακυρώνεται λόγω του σκανδάλου Weinstein Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top