F The Current War trailer: Cumberbatch και Shannon στη μάχη για την ...ΔΕΗ της εποχής! - FilmBoy The Current War trailer: Cumberbatch και Shannon στη μάχη για την ...ΔΕΗ της εποχής! - FilmBoy
  • Latest News

    The Current War trailer: Cumberbatch και Shannon στη μάχη για την ...ΔΕΗ της εποχής!


    Στη σημερινή εποχή, η ηλεκτρική ενέργεια διαπερνά τα σπίτια, τα γραφεία και τα πάντα, και …ανάθεμα αν μπορούμε να κάνουμε κάτι χωρίς αυτήν.
    Πίσω στον 19ο αιώνα όμως, ο ηλεκτρισμός ήταν στα σπάργανα και βρισκόταν στο επίκεντρο ενός πολέμου ανάμεσα σε δύο από τα μεγαλύτερα μυαλά της εποχής, για τον έλεγχο της αγοράς της ενέργειας.
    Η ιστορία αυτής της ιστορικής μάχης θα έρθει στη μεγάλη οθόνη αυτό το φθινόπωρο.

    Στο The Current War πρωταγωνιστεί ο Benedict Cumberbatch ως ο εφευρέτης Thomas Edison και ο Michael Shannon ως ο επιχειρηματίας και μηχανικός George Westinghouse, οι οποίοι έχουν διαφορετικές ιδέες για το πώς θα έρθει η ηλεκτρική ενέργεια στις μάζες και μάχονται φυσικά για την κύρια πηγή εξουσίας. 
    Η εταιρεία του Edison θέλει να χρησιμοποιήσει το συνεχές ρεύμα, ενώ ο Westinghouse σκέφτηκε ότι το εναλλασσόμενο ρεύμα είναι καλύτερο.

    Το trailer θυμίζει πολύ το αριστουργηματικό The Prestige (μία από τις καλύτερες ταινίες του Chris Nolan στα FilmBoy Battle), με τις λάμπες στο έδαφος και τα καπέλα της εποχής, και μάλιστα στο τέλος εμφανίζεται και ο Nicholas Hoult ως Nikola Tesla (εκεί τον υποδυόταν ο συγχωρεμένος David Bowie). 

    Όπως αναμενόταν, οι Cumberbatch και Shannon φαίνονται εξαιρετικοί, ενώ στο cast Υπάρχουν και οι Katherine Waterston και Tom Holland.

    Ένα στοίχημα είναι ο σκηνοθέτης Alfonso Gomez-Rejon, που έκανε το μέτριο The Town That Dreaded Sundown και αυτή είναι μόλις η τρίτη του σκηνοθετική δουλειά.
    Το The Current War θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 24 Νοεμβρίου, αλλά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto αυτό το μήνα.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Current War trailer: Cumberbatch και Shannon στη μάχη για την ...ΔΕΗ της εποχής! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top