F Sweet Virginia trailer: Ο ...Τιμωρός Jon Bernthal επιμένει στα σκοτεινά θρίλερ - FilmBoy Sweet Virginia trailer: Ο ...Τιμωρός Jon Bernthal επιμένει στα σκοτεινά θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    Sweet Virginia trailer: Ο ...Τιμωρός Jon Bernthal επιμένει στα σκοτεινά θρίλερ


    Η καριέρα του Jon Bernthal έχει πάρει τα πάνω της μετά την ενσάρκωση του Franc Castle, γνωστότερος ως The Punisher, στη σειρά Daredevil αλλά και στην επερχόμενη solo σειρά The Punisher.

    Εξίσου ταλαντούχος είναι και ο Christopher Abbott, που πρωτοεμφανίστηκε στο Martha Marcy May Marlene, συνέχισε με το A Most Violent Year και πρόσφατα τον είδαμε στο It Comes at Night.

    Μαζί θα τους δούμε στο indie δράμα Sweet Virginia, σε μια ιστορία για ένα πρώην αστέρι του rodeo (Bernthal), που γίνεται φίλος με έναν νέο άντρα (Abbott), ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη βία που έχει ξεσπάσει στη μικρή τους πόλη. 

    Το cast περιλαμβάνει και τους Imogen Poots, Rosemarie DeWitt, Jared Abrahamson και Odessa Young

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Tribeca και έπαιξε σε λίγα ακόμα φεστιβάλ φέτος, ενώ θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου.
    Δείτε το ενδιαφέρον trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sweet Virginia trailer: Ο ...Τιμωρός Jon Bernthal επιμένει στα σκοτεινά θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top