F Blood Money trailer: Ο John Cusack σε θρίλερ επιβίωσης από το σκηνοθέτη του All Cheerleaders Die - FilmBoy Blood Money trailer: Ο John Cusack σε θρίλερ επιβίωσης από το σκηνοθέτη του All Cheerleaders Die - FilmBoy
  • Latest News

    Blood Money trailer: Ο John Cusack σε θρίλερ επιβίωσης από το σκηνοθέτη του All Cheerleaders Die


    Τέσσερα χρόνια μετά το All Cheerleaders Die (opening film στο 1ο Horrorant Film Festival το 2014), ο Lucky McKee επιστρέφει με μια νέα ταινία, εμπνευσμένη από το κλασσικό αριστούργημα The Treasure of the Sierra Madre.

    Τρία κολεγιόπαιδα, κατά τη διάρκεια μιας εξόρμησής τους στο βουνό, βρίσκουν μια τσάντα γεμάτη δολάρια. 
    Για κακή τους τύχη, αυτή ανήκει σε έναν εγκληματία που την έκρυψε εκεί και τώρα τους κυνηγάει. 
    Η κατάσταση μπερδεύεται περισσότερο, όταν ενεργοποιείται το αίσθημα της απληστίας, με τα παιδιά να διεκδικούν ο καθένας τα χρήματα για τον εαυτό του.

    Το σενάριο έχουν γράψει οι πρωτοεμφανιζόμενοι Lars Norberg και Jared Butler, με πρωταγωνιστές τους John Cusack, Ellar Coltrane (The Circle), Willa Fitzgerald (Scream: The TV Series) και Jacob Artist (Quantico).

    Η αλήθεια είναι ότι το trailer δεν ενθουσιάζει, όμως ελπίζουμε ο McKee να καταφέρει να βγάλει τον Cusack από το τέλμα των βιντεοταινιών στο οποίο έχει πέσει τα τελευταία χρόνια.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blood Money trailer: Ο John Cusack σε θρίλερ επιβίωσης από το σκηνοθέτη του All Cheerleaders Die Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top