F Το NBC παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers) - FilmBoy Το NBC παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers) - FilmBoy
  • Latest News

    Το NBC παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers)


    Ολοκληρώνουμε το αφιέρωμα στις νέες σειρές των τεσσάρων μεγάλων που περιμένουν το φθινόπωρο για να κάνουν πρεμιέρα με το NBC
    Όπως ίσως θυμάστε, πέρσι το κανάλι ήταν ιδιαιτέρως γαλαντόμο, ανανεώνοντας σχεδόν όλες τις σειρές του, έτσι το φθινόπωρο να κάνουν πρεμιέρα μονάχα τρεις νέες παραγωγές, με τις υπόλοιπες να έρχονται κατά το 2018. 
    Πάμε να τις δούμε…


    The Brave (25 Σεπτεμβρίου)


    Αμερικάνοι εναντίον τρομοκρατών, επεισόδιο 2017. 
    Με το Homeland να πνέει τα λοίσθια, το The Brave μοιάζει με μια πιο…εύπεπτη εκδοχή του, με τη δράση να επικεντρώνεται σε μια ομάδα μυστικών αποστολών που υπό τις οδηγίες της αναπληρωτού διευθύντριας της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας Patricia Campbell, αναλαμβάνει επικίνδυνες αποστολές ώστε να διαφυλάξει την ελευθερία του πλανήτη (εμετούλης). 

    Δημιουργός του είναι ο Dean Georgaris (Paycheck) με τον Brad Anderson (Stonehearst Asylum) να σκηνοθετεί τον πιλότο και τους Mike Vogel (Under the Dome), Anne Heche (Dig), Demetrius Grosse (Banshee), Noah Mills και Sofia Pernas να πρωταγωνιστούν.






    Law & Order True Crime: The Menendez Murders (26 Σεπτεμβρίου)


    Εκμεταλλευόμενος την επιτυχία του American Crime Story, ο Dick Wolf παρουσιάζει ένα spin-off της γνωστής σειράς Law & Order που θα καταπιάνεται με αληθινές υποθέσεις, σε ανθολογιακή μορφή, με τον πρώτο κύκλο να πιάνει τους Joseph Lyle και Erik Galen Menéndez, δυο αδέρφια που το 1989 δολοφόνησαν του πλούσιους γονείς τους. 

    Πρωταγωνιστούν οι Edie Falco (Nurse Jackie), Anthony Edwards (Zero Hour), Gus Halper και Miles Gaston Villanueva.




    Will & Grace (28 Σεπτεμβρίου)


    Εδώ δεν έχουμε μια νέα σειρά αλλά την αναβίωση του κλασσικού sitcom των David Kohan και Max Mutchnick με τους Eric McCormack και Debra Messing

    Έντεκα χρόνια μετά τη προβολή του τελευταίου επεισοδίου, ολόκληρο το cast επιστρέφει για μια ακόμη σεζόν 16 επεισοδίων με την ελπίδα να έχουν την ίδια επιτυχία.




    Reverie (μεσοσεζόν)


    Μετά τη τρομερή επιτυχία του Extant (not!), ο Mickey Fisher επιστρέφει με μια νέα σειρά, πιο…προσγειωμένη αυτή τη φορά αλλά και πάλι με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας. 
    Μετά από μια ανείπωτη προσωπική τραγωδία, η διαπραγματεύτρια ομήρων Mara Kint αποσύρεται και γίνεται καθηγήτρια. 
    Μέχρι που ζητείται η βοήθειά της για να σωθούν άνθρωποι που έχουν παγιδευτεί σε ένα υπερ-εξελιγμένο πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητα, το οποίος κυριολεκτικά κάνει τα όνειρα πραγματικότητα. 

    Το πιλότο έχει σκηνοθετήσει ο Jaume Collet-Serra (The Shallows) με τους Sarah Shahi (Person of Interest), Dennis Haysbert (The Unit) και Jessica Lu (Awkward) να πρωταγωνιστούν.
    Η σειρά δεν έχει ακόμα trailer.


    Rise (μεσοσεζόν)


    Ο δημιουργός των Parenthood και About a Boy, Jason Katims σε συνεργασία με τον θεατρικό συγγραφέα Jeffrey Seller διασκευάζουν την young-adult νουβέλα Drama High του Michael Sokolove
    Ένας αφοσιωμένος δάσκαλος και οικογενειάρχης αναλαμβάνει το παρατημένο τμήμα θεάτρου του σχολείου ξεσηκώνοντας τον ενθουσιασμό όχι μόνο των μαθητών αλλά ολόκληρης της κοινότητας. 

    Πρωταγωνιστούν οι Josh Radnor (How I Met Your Mother), Rosie Perez (Pure), Marley Shelton (Eleventh Hour), Auli’i Cravalho (Moana) και άλλοι.
    Η σειρά δεν έχει ακόμα trailer.


    Good Girls (μεσοσεζόν)


    Η δημιουργός των Off the Map και The Family, Jenna Bans παρουσιάζει τη νέα δραμεντί Good Girls, μια ιστορία τριών γυναικών που προσπαθούν να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα ληστεύοντας το κοντινό τους σούπερ-μάρκετ με ψεύτικα πιστόλια. 
    Όταν βλέπουν ότι η λεία τους είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι φανταζόταν, καταλαβαίνουν ότι πολύ δύσκολα θα τη γλιτώσουν. 

    Πρωταγωνιστούν οι Christina Hendricks, Retta (Parks and Recreation), Mae Whitman (Parenthood) και Matthew Lillard (Bosch).
    Η σειρά δεν έχει ακόμα trailer.


    A.P. Bio (μεσοσεζόν)


    Ένας καθηγητής φιλοσοφίας χάνει τη δουλειά του και αναγκάζεται να δουλέψει σε ένα λύκειο διδάσκοντας Βιολογία! 
    Από τη πρώτη στιγμή ξεκαθαρίζει ότι δε πρόκειται να διδάξει “παραδοσιακή” βιολογία, ενώ όταν συνειδητοποιεί ότι οι μαθητές του είναι αριστούχοι, αποφασίζει να τους “εκμεταλλευτεί” προς όφελός του. 

    Νέα κωμωδία από τα μέλη του SNL, Lorne Michaels, Michael Patrick O'Brien και Seth Meyers με πρωταγωνιστές τους Glenn Howerton (It's Always Sunny in Philadelphia) και Patton Oswalt (Two and a Half Men).
    Η σειρά δεν έχει ακόμα trailer.


    Champions (μεσοσεζόν)


    Ο Vince είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας χωρίς όμως φιλοδοξίες. 
    Ο Michael είναι ο μικρότερος, πανέμορφος αλλά και πανηλίθιος αδερφός του. 
    Η απλή ζωή των δυο τους ταράζεται ότι μία πρώην του Vince, του αφήνει στα σκαλιά τον έφηβο γιο του! 

    Πρωταγωνιστούν οι Andy Favreau (Aquarius), Anders Holm (Workaholics) και J.J. Totah (Back in the Game), με την Mindy Kaling (The Mindy Project) να παρουσιάζει τη νέα της δημιουργία.
    Η σειρά δεν έχει ακόμα trailer.

    Αλέξης Κυριαζής.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το NBC παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top