F Ο Daniel Craig θα πιει ακόμα ένα vodka martini στο Bond 25 το 2019! - FilmBoy Ο Daniel Craig θα πιει ακόμα ένα vodka martini στο Bond 25 το 2019! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Daniel Craig θα πιει ακόμα ένα vodka martini στο Bond 25 το 2019!


    Πριν καν το Spectre βγει στις αίθουσες, ο Daniel Craig είχε εκφράσει δημοσίως και πολλάκις το πόσο μπουχτισμένος ένοιωθε από τη σειρά James Bond με χαρακτηριστική τη δήλωση ότι θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του παρά να ξαναϋποδυθεί τον διάσημο πράκτορα.
    Η ταινία αποδείχτηκε μετριότατη (κατά τη γνώμη μου κάκιστη), με τον Craig να βγάζει αυτή την αδιαφορία, για να μη τη πω βαριεστημάρα, και μπροστά από τη κάμερα, με αποτέλεσμα και τη μέτρια εμπορική πορεία.

    Ήταν γνωστό ότι ο ηθοποιός είχε συμβόλαιο για ακόμα ένα φιλμ και στα δύο χρόνια που μεσολάβησαν από το Spectre οι φήμες για το τι θα συμβεί έπεφταν βροχή. 
    Αρχικά, όπως ήταν φυσικό, ήρθε η ονοματολογία του αντικαταστάτη, με άπειρους ηθοποιούς να εμφανίζονται ως υποψήφιοι. 
    Μετά ήρθε η φήμη για μια τεράστια νέα πρόταση συμβολαίου στο Craig για να επιστρέψει, η οποία επίσημα διαψεύστηκε.

    Το προτελευταίο κεφάλαιο στο σήριαλ ήρθε πριν λίγες εβδομάδες όταν η Sony ανακοίνωσε ότι η νέα ταινία Bond θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβρη του 2019, χωρίς και πάλι να αναφέρει το οτιδήποτε για τον Craig.

    Και έφτασε η 15η Αυγούστου, όταν ο ηθοποιός βρέθηκε σε μια πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή για τη προώθηση του Logan Lucky και ανέφερε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει. 
    Όμως λίγες ώρες αργότερα, για τον ίδιο λόγο βρέθηκε στο πλατό του Jimmy Kimmel όπου και πέταξε τη βόμβα, επιβεβαιώνοντας ότι ήθελε ένα διάλειμμα, και είναι πια έτοιμος να ξαναπιεί ένα ακόμα vodka martini, shaken not stirred, στην 5η Daniel Craig/James Bond ταινία.

    Όσο για το ποιος θα βρεθεί πίσω από τη κάμερα, με τον Sam Mendes να αποτελεί παρελθόν, τα ονόματα που, έστω και ανεπίσημα διέρρευσαν ως υποψήφιοι είναι οι Yann Demange ('71), Denis Villeneuve (Arrival) και David Mackenzie (Hell or High Water).

    Αυτά λοιπόν τα νέα, και με δύο ολόκληρα χρόνια να μεσολαβούν μέχρι τη πρεμιέρα, ο κύριος Craig θα έχει ακόμα περισσότερο χρόνο να ξαναβρεί τον εαυτό του και να τα δώσει όλα ώστε επιτέλους να επιστρέψει δυναμικά.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Daniel Craig θα πιει ακόμα ένα vodka martini στο Bond 25 το 2019! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top