F Το ABC παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers) - FilmBoy Το ABC παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers) - FilmBoy
  • Latest News

    Το ABC παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers)


    Βρισκόμαστε στα μισά του καλοκαιριού και τα κανάλια είναι πανέτοιμα για το Σεπτέμβρη και την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, στην οποία φυσικά έχουν σκοπό να μας βομβαρδίσουν με νέες σειρές, με την ελπίδα όσο το δυνατόν περισσότερες απ’ αυτές να κερδίσουν ένα μέρος από τη πίτα της τηλεθέασης.
    Ξεκινώντας από το ABC, πάμε να δούμε τι μας περιμένει…


    The Gospel of Kevin

    Ο Kevin Finn, ένας εγωκεντρικός, μονίμως μπλεγμένος σε διάφορους μπελάδες, άνδρας, καταλήγει να ζητάει στέγη στο σπίτι της χήρας αδερφής του και της έφηβης κόρης της. 
    Μέχρι που μια νύχτα, ένα ουράνιο αντικείμενο του αλλάζει τη ζωή, όταν αποδεικνύεται ότι είναι ο φύλακας άγγελός του, που ήρθε για να δώσει νέο νόημα στη ζωή του.

    Οι δημιουργοί του Reaper επιστρέφουν με μια θρησκευτικο-σατιρική δραμεντί με πρωταγωνιστή τον Jason Ritter
    Τι λέτε, τη βγάζει τη σεζόν;





    The Mayor

    Ένας νεαρός αποτυχημένος και απογοητευμένος ράππερ, αποφασίζει να χαρίσει στον εαυτό του την απαραίτητη δημοσιότητα βάζοντας υποψηφιότητα για δήμαρχος. 
    Για κακή του τύχη, βγαίνει νικητής των εκλογών και τώρα πρέπει να βρει τρόπο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

    Χαριτωμένη κωμωδιούλα με τους Brandon Micheal Hall, Yvette Nicole Brown και Lea Michele.




    The Crossing

    Η ήσυχη ζωή μιας μικρής πόλης της Ουάσιγκτον κλονίζεται όταν ξαφνικά δεκάδες πτώματα ξεβράζονται στην ακτή της, μεταξύ των οποίων και μερικοί επιζώντες που δηλώνουν ότι ήρθαν για να ξεφύγουν από τον ανελέητο πόλεμο που μαίνεται στη χώρα τους. 
    Το πιο περίεργο είναι ότι αυτή η χώρα είναι η Αμερική…250 χρόνια στο μέλλον!

    Οι δημιουργοί του Scream: The TV Series παρουσιάζουν μια πολλά υποσχόμενη σειρά που ελπίζουμε να διαχειριστεί σωστά το μυστήριο και να μη καταλήξει άλλη μια φόλα. 
    Πρωταγωνιστούν οι Steve Zahn, Sandrine Holt και Natalie Martinez.




    For the People

    Ένα τσούρμο νέοι δικηγόροι είναι έτοιμοι να πέσουν στα βαθιά. 
    Άλλοτε με τη πλευρά του κατήγορου και άλλοτε του κατηγορούμενου, θα μπουν στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Νότιας Επαρχίας της Νέας Υόρκης, το επονομαζόμενο και The Mother Court, για να έρθουν αντιμέτωποι με τις πιο περίεργες και high profile υποθέσεις.

    Το εργοστάσιο παραγωγής της Shondaland παρουσιάζει το νέο της δικαστικό δράμα. 
    Και όταν διαβάζουμε Shondaland, όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό συνεπάγεται μπόλικο μπόλικο σαπούνι. 
    Πρωταγωνιστούν οι Ben Rappaport, Susannah Flood, Wesam Keesh, Regé-Jean Page με την Hope Davies να δίνει το απαραίτητο star quality.




    Deception

    Όταν η καριέρα ενός διάσημου μάγου/ταχυδακτυλουργού διακόπτεται βίαια μετά από ένα σκάνδαλο, υπάρχει μόνο ένα μέρος που οι ιδιαίτερες ικανότητές του μπορούν να φανούν χρήσιμες, το FBI!

    Ο δημιουργός του Chuck επιστρέφει με μια νέα procedural αστυνομική σειρά με μπόλιες δόσεις μαγείας. 
    Πρωταγωνιστούν οι Jack Cutmore-Scott, Ilfenesh Hadera και Amaury Nolasco.




    The Good Doctor

    Ο Shaun Murphy είναι ένας ταλαντούχος νεαρός χειρουργός με αυτισμό και σύνδρομο Σαβάντ, που αφήνει για πρώτη φορά τη μικρή του πόλη για να εργαστεί σε ένα μεγάλο νοσοκομείο, να σώσει ζωές αλλά και να προκαλέσει την αμφισβήτηση των συναδέλφων του.

    Ο δημιουργός του House M.D. επιστρέφει παρουσιάζοντας έναν διαφορετικό αλλά εξίσου ταλαντούχο γιατρό, σε μια σειρά που είναι καταδικασμένη να βρεθεί, τουλάχιστον στη δική μου watchlist.

    Πρωταγωνιστούν οι Freddie Highmore, Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Chuku Modu, Beau Garrett και Hill Harper.

    Στις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, η σειρά είναι remake μιας νοτιοκορεάτικης σειράς, την οποία έφερε στην Αμερική ο Daniel Dae Kim, γνωστός ηθοποιός από το Lost και Hawaii 5-0, ο οποίος συμμετέχει ως σεναριογράφος και παραγωγός.




    Ten Days in the Valley

    Μια εργασιομανής τηλεοπτική παραγωγός βρίσκεται σε προσωπική και επαγγελματική κρίση με την αστυνομική σειρά της οποίας είναι υπεύθυνη να μην πηγαίνει καλά, και ταυτόχρονα να βρίσκεται σε μια δυσάρεστη διαδικασία χωρισμού από τον πρώην άντρα της. 
    Σα να μην έφταναν αυτά, ένα βράδυ η μικρή της κόρη εξαφανίζεται μέσα από το σπίτι της, και όπως ακριβώς και στη σειρά της, όλα και όλοι κρύβουν ένα μυστικό.

    Από τη δημιουργό του Rookie Blue, έρχεται μια νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου που ελπίζουμε να είναι λίγο πιο καλογυρισμένη από το trailer!
    Πρωταγωνιστούν οι Kyra Sedgwick, Erika Christensen, Adewale Akinnuoye-Agbaje και Kick Gurry.




    Alex, Inc.

    Ο Alex Schuman είναι ένας επιτυχημένος αλλά δυστυχισμένος ραδιοφωνικός παραγωγός που αποφασίζει να παραιτηθεί από τη δουλειά του για να δημιουργήσει τη δική του εταιρία podcast. 
    Φυσικά τα πράγματα δεν πάνε καθόλου όπως τα υπολόγιζε.

    Ο δημιουργός του Mad Love και ένας από τους σεναριογράφους του Scrubs ξανασυνεργάζεται με τον Zach Braff σε ένα παλιομοδίτικο sitcom που ειλικρινά
    ελπίζω να είναι καλύτερο απ’ ότι δείχνει.




    Splitting Up Together

    Η Lenna και ο Martin παντρεύτηκαν πριν 12 χρόνια. 
    Ο γάμος τους όμως δε λειτούργησε και αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο. 
    Ποιος θα περίμενε ότι η νέα τους κατάσταση θα αναθέρμανε τη σχέση τους;

    Η δημιουργός του Suburgatory φέρνει από τη Δανία ένα οικογενειακό sitcom που …τη βγάζει δε τη βγάζει τη σεζόν!
    Πρωταγωνιστούν οι Jenna Fischer και Oliver Hudson με την Ellen DeGeneres σε ρόλο παραγωγού.




    Όλες οι σειρές είναι προγραμματισμένες να κάνουν πρεμιέρα το φθινόπωρο, χωρίς καμία τους να έχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία πρεμιέρας.
    Εσείς ποια σταμπάρατε από τώρα για το πρόγραμμά σας;

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το ABC παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top