F Το Fox παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers) - FilmBoy Το Fox παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers) - FilmBoy
  • Latest News

    Το Fox παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers)


    Πριν λίγες ημέρες σας παρουσιάσαμε τις νέες σειρές του ABC και σας είχαμε υποσχεθεί να συνεχίσουμε και με τα υπόλοιπα τηλεοπτικά δίκτυα. 
    Η Comic-Con μας πήγε λίγο πίσω, όμως τώρα που πέρασε η μπόρα, ήρθε η ώρα να πατήσουμε το resume, συνεχίζοντας με το κανάλι Fox.


    Ghosted (1 Οκτωβρίου)

    Ο Leroy Wright είναι ένας κυνικός σκεπτικιστής, πρώην ντετέκτιβ που δεν θεωρεί ότι όλα τα…περί εξωγήινων είναι παραμυθάκια. 
    Ο Max Jennifer αντιθέτως είναι ένας “true believer” που πιστεύει ότι η γυναίκα του έχει απαχθεί από εξωγήινους. 
    Οι δυο τους επιστρατεύονται από μια μυστική κυβερνητική οργάνωση για να ερευνούν παραφυσικές υποθέσεις!

    Ο σεναριογράφος του That Awkward Moment, παρουσιάζει μια sci-fi κωμική σειρά δράσης με τους Craig Robinson και Adam Scott.
    Αν και το κωμικό ταλέντο των δύο πρωταγωνιστών είναι αδιαμφισβήτητο, το μέλλον το Ghosted διαγράφεται χλωμό, ειδικά αν αναλογιστούμε την ευκολία με την οποία το Fox “σφάζει” τις σειρές του.






    The Resident

    Ακόμα ένα medical drama θα πει κανείς και πιθανότατα θα έχει δίκιο. 
    Το μικρό twist που παρουσιάζει το The Resident είναι ότι αποκαθηλώνει τους γιατρούς, φέρνοντας στην επιφάνεια τα επικίνδυνα power plays που παίζονται πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός νοσοκομείου.

    Το cast (Matt Czuchry, Manish Dayal, Bruce Greenwood, Emily VanCamp, Shaunette Wilson, Valerie Cruz) σίγουρα έχει να δώσει, ενώ και η παρουσία των Antoine Fuqua και Phillip Noyce ως executive producers προσφέρει πόντους. 
    Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να ξεχωρίσει.






    L.A. to Vegas (μεσοσεζόν)

    Κάθε σαββατοκύριακο το Las Vegas πλημμυρίζει με κόσμο. 
    Η Jackpot Airlines είναι μια budget αεροπορική εταιρία που έχει αυτό ακριβώς το σκοπό, να μεταφέρει καραβιές κόσμο από το Λος Άντζελες στο Λας Βέγκας με ένα και μοναδικό σκοπό, το κέρδος, και μετά να τους επιστρέψει στα σπίτια τους.
    Πιλότος και πλήρωμα έχουν κάθε φορά να αντιμετωπίσουν ένας σωρό εκκεντρικούς που δε βλέπουν την ώρα να τζογάρουν.

    Νέα κωμική σειρά από τον ανερχόμενο Lon Zimmet, που μετά από τη συγγραφή κάποιων επεισοδίων για σειρές όπως The Michael J. Fox Show και Unbreakable Kimmy Schmidt, εδώ παίρνει τα ηνία …και ελπίζουμε να ξέρει τι να τα κάνει, γιατί κρίνοντας από το trailer, δε τα βλέπουμε καλά τα πράγματα.
    Πρωταγωνιστούν οι Dylan McDermott, Kim Matula, Ed Weeks και Nathan Lee Graham.




    Πρεμιέρα στη μεσοσεζόν θα κάνει επίσης το 9-1-1, ένα νέο αστυνομικό procedural δράμα από τους Ryan Murphy και Brad Falchuk (American Horror Story, Feud) που θα επικεντρώνεται στους ανθρώπους της άμεσης επέμβασης, αστυνομικούς, πυροσβέστες και διασώστες που δε ξέρουν κάθε μέρα τι τους ξημερώνει.
    Το μόνο μέλος του cast που έχει ανακοινωθεί είναι η Angela Bassett, χωρίς να υπάρχει ακόμα διαθέσιμο trailer.

    Τέλος, πρεμιέρα θα κάνουν και τα The Orville και The Gifted, περισσότερες πληροφορίες και trailers για τα οποία μπορείτε να βρείτε στα αντίστοιχα links.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Fox παρουσίασε τις νέες του σειρές για τη νέα σεζόν ’17-’18 (trailers) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top