F Supergirl - season 2 trailer: ...Πεθαίνουν ρε τα Supergirls; - FilmBoy Supergirl - season 2 trailer: ...Πεθαίνουν ρε τα Supergirls; - FilmBoy
  • Latest News

    Supergirl - season 2 trailer: ...Πεθαίνουν ρε τα Supergirls;


    Παρόλο που η σειρά της Supergirl αναπτύχθηκε από τον Greg Berlanti, αρχιτέκτονα του Arrow, του Flash και του Legends of Tomorrow, όλα στο CW, η 1η σεζόν βγήκε στον αέρα από το CBS.

    Οι φανς αναρωτιόνταν το πότε ο κόσμος της Kara Danvers (Melissa Benoist) θα συναντηθεί με το Arrowverse, αν και επιβεβαιώθηκε νωρίτερα φέτος ότι η Supergirl υπάρχει σε έναν διαφορετικό κόσμο.

    Ωστόσο, δεδομένου ότι η 2η σεζόν της Supergirl επιστρέφει στο κανάλι CW, συν το γεγονός ότι το Girl of Steel αναμένεται να συμμετάσχει σε δύο επερχόμενα crossovers στο σύμπαν του Arrow,  πολλοί έχουν αναρωτηθεί αν ο κόσμος της θα συγχωνευθεί με αυτόν του Green Arrow, του Flash και των Legends.

    Από επίσημα χείλη ακούστηκε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον μέχρι να βγουν στον αέρα οι τρεις αυτές σειρές, αργότερα μέσα στο φθινόπωρο.

    Κι όμως, το επίσημο trailer της 2ης σεζόν του Supergirl αφήνει υπονοούμενα για πιθανό crossover μέσα στη σειρά, που μάλιστα θα έχει ως αποτέλεσμα τη συγχώνευση των κόσμων αυτών.

    Στο νέο trailer βλέπουμε μια σειρά από σκηνές με την Kara και τον ξαδερφούλη της από τον πλανήτη Krypton, Clark Kent, γνωστό και ως Superman (Tyler Hoechlin).

    Οι πιο ψαγμένοι θα αναγνωρίσουν μια αναφορά σε ένα crossover της DC Comics, το Crisis on Infinite Earths, της δεκαετίας του 80, στο οποίο …η Supergirl πεθαίνει!


    Φυσικά, δεν νομίζω να πεθάνει η ηρωίδα στη σειρά της, στη 2η μόλις σεζόν και με επερχόμενα crossovers να πλησιάζουν, αλλά με αυτά και μ’αυτά, το ενδιαφέρον μεγάλωσε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Supergirl - season 2 trailer: ...Πεθαίνουν ρε τα Supergirls; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top