F Overdrive - FilmBoy Overdrive - FilmBoy
  • Latest News

    Overdrive


    Κι αν σας έλειψε το Fast and Furious ή θα θέλατε να δείτε μια ταινία με άλλους πρωταγωνιστές, το Overdive του Antonio Negret είναι από σήμερα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

    Η ιστορία επικεντρώνεται σε δυο αδέρφια, κλέφτες αυτοκινήτων, που ταξιδεύουν στα νότια της Γαλλίας για νέες ευκαιρίες, και καταλήγουν στο στόχαστρο ενός ντόπιου μαφιόζου. 

    Ο Andrew (Scott Eastwood, The Fate of the Furious) και ο Garrett Foster (Freddie Thorp) είναι κλέφτες που εξειδικεύονται στις κλοπές των πιο ακριβών και πολυτελών αυτοκινήτων. 
    Προσλαμβάνονται για να κλέψουν μια εντυπωσιακή Bugatti του 1937, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, στη Νότια Γαλλία. 

    Η ληστεία όμως δεν θα έχει καλό τέλος, όταν ο ιδιοκτήτης της Bugatti, και τοπικός μαφιόζος, ο Jacomo Morier (Simon Abkarian, Η Συνωμοσία της Σκιάς) τους πιάνει επ’ αυτοφώρω. 

    Σε αντάλλαγμα της ζωής τους, τα δυο αδέρφια θα πρέπει να κλέψουν ένα αυτοκίνητο από την συλλογή του Max Klemp (Clemens Schick, Point Break), μεγάλου αντίπαλου του Morier.
    Το αυτοκίνητο δε, αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της συλλογής του Morier, μια Ferrari του 1962. 

    Η απαραίτητη γυναικεία παρουσία είναι αισθητή από την Ana de Armas (War Dogs) και τη Gaia Weiss (The Legend of Hercules).
    Αυτή είναι μόλις η 4η μεγάλου μήκους ταινία του Negret, τον οποίο εμείς γνωρίζουμε από το θρίλερ Seconds Apart του 2011.

    Στους κινηματογράφους από 20 Ιουλίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Overdrive Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top