F American Assassin trailer: Εντυπωσιακή δράση ...εκεί που δεν το περιμένεις! - FilmBoy American Assassin trailer: Εντυπωσιακή δράση ...εκεί που δεν το περιμένεις! - FilmBoy
  • Latest News

    American Assassin trailer: Εντυπωσιακή δράση ...εκεί που δεν το περιμένεις!


    Μοιάζει με straight-to-DVD παραγωγή – και μπορεί να είναι – αλλά το trailer του American Assassin είναι ότι καλύτερο θα δείτε σήμερα σε ταινία δράσης.

    Η ταινία, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Vince Flynn, λέει την ιστορία του Mitch Rapp, ενός «συνηθισμένου αμερικανικού αθλητή και μελετητή» που προσλαμβάνεται κρυφά από τη CIA μετά τη δολοφονία της φίλης του. 

    Γίνεται ένας από τους καλύτερους δολοφόνους που έχει βγάλει η υπηρεσία, αλλά αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα σε μια αποστολή στη Βηρυτό. 

    Πρωταγωνιστεί ο Dylan O'Brien που τον γνωρίσαμε στο The Maze Runner franchise, μαζί με τον Michael Keaton, τον Taylor Kitsch, τον Scott Adkins και την Sanaa Lathan, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michael Cuesta, ο οποίος έχει κάνει ενδιαφέρουσες ταινίες όπως το Tell Tale, το Roadie και το Kill the Messenger πιο πρόσφατα.

    Η Lionsgate και το CBS θα βγάλουν το American Assassin στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 15 Σεπτεμβρίου.
    Δείτε οπωσδήποτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: American Assassin trailer: Εντυπωσιακή δράση ...εκεί που δεν το περιμένεις! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top