F The Orville trailer: Ο Seth McFarlane κανιβαλίζει το Star Trek στη νέα σειρά του Fox! - FilmBoy The Orville trailer: Ο Seth McFarlane κανιβαλίζει το Star Trek στη νέα σειρά του Fox! - FilmBoy
  • Latest News

    The Orville trailer: Ο Seth McFarlane κανιβαλίζει το Star Trek στη νέα σειρά του Fox!


    Μπορεί τα Family Guy και American Dad να συνεχίζουν ακάθεκτα την εξαιρετική τους πορεία, όμως οι απόπειρες του δημιουργού Seth McFarlane να κάνει το βήμα παραπάνω δεν είχαν μέχρι στιγμής ιδιαίτερη επιτυχία. 

    Το πρώτο Ted ήταν ομολογουμένως χαριτωμένο, όμως η συνέχεια με τα A Million Ways to Die in the West και Ted 2 υπήρξε σχεδόν καταστροφική, αναγκάζοντας τον 43χρονο κωμικό να κάνει ένα βήμα πίσω, επιστρέφοντας στη μικρή οθόνη με μια νέα σειρά που τιτλοφορείται The Orville.

    Η νέα του δημιουργία είναι μια ξεδιάντροπη παρωδία του Star Trek, ή μια εναλλακτική τηλεοπτική εκδοχή του Galaxy Quest αν προτιμάτε. 
    Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα δεν έχουμε κάποιο πρωτότυπο concept που μπορεί να μας εντυπωσιάσει από τη πρώτη ματιά, ενώ και η παρακολούθηση του trailer που έδωσε στη δημοσιότητα το Fox, μάλλον μας αφήνει μουδιασμένους.

    Όσο για το στόρι, βρισκόμαστε 4.000 χρόνια στο μέλλον, με τον Ed Mercer, έναν αποτυχημένο πιλότο να γίνεται επιτέλους καπετάνιος του δικού του αστρόπλοιου, του σκάφους U.S.S. Orville αναλαμβάνοντας να εξερευνήσει τα πέρατα του διαστήματος. 
    Σαν να μην έφταναν οι περιορισμένες ικανότητές του, το πλήρωμα που του ανατίθεται είναι εξίσου …εκκεντρικό, ενώ η κατάσταση για εκείνον γίνεται ακόμα χειρότερη όταν μαθαίνει ότι μια θέση στο σκάφος θα έχει και η πρώην γυναίκα του.

    Στο Orville πρωταγωνιστούν οι Adrianne Palicki (Agents of S.H.I.E.L.D.), Scott Grimes (Robin Hood), Penny Johnson Jerald και Peter Macon, με τον Seth McFarlane να έχει φυσικά το πρωταγωνιστικό ρόλο.
    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Fox με τη νέα σεζόν, άγνωστο πότε ακριβώς.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Orville trailer: Ο Seth McFarlane κανιβαλίζει το Star Trek στη νέα σειρά του Fox! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top