F Η Marvel κλείνει τη 3η φάση της, ανακοινώνοντας τους σκηνοθέτες του Captain Marvel - FilmBoy Η Marvel κλείνει τη 3η φάση της, ανακοινώνοντας τους σκηνοθέτες του Captain Marvel - FilmBoy
  • Latest News

    Η Marvel κλείνει τη 3η φάση της, ανακοινώνοντας τους σκηνοθέτες του Captain Marvel


    Από τα βρεφικά τους ακόμα βήματα, τα Marvel Studios είχαν επιδείξει μια ιδιαίτερη αδυναμία στους μη φτασμένους σκηνοθέτες, δημιουργούς που δεν είχαν ξαναδουλέψει σε παραγωγές τέτοιου μεγέθους, όμως, όπως είχε δηλώσει ο Kevin Feige, ήξεραν πώς να διηγούνται σωστά μια ιστορία.

    Τα παραδείγματα πολλά και ιδιαιτέρως επιτυχημένα, όπως ο Jon Favreau, οι Anthony και Joe Russo και ο James Gunn, με τη συνταγή να παραμένει η ίδια με τον Jon Watts στο Spider-Man: Homecoming, τον Taika Waititi στο Thor: Ragnarok και τον Ryan Coogler στο Black Panther.

    Η μόνη ταινία από τις ανακοινωθείσες της Phase 3 του Marvel Cinematic Universe που παρέμενε ορφανή ήταν το Captain Marvel, όμως όχι πια.
    Με τη μαμά Marvel να συνεχίζει τη συνταγή των εκπλήξεων, αυτή τη φορά επέλεξε τους Anna Boden και Ryan Fleck, το δίδυμο πίσω από την εξαιρετική δραμεντί It's Kind of a Funny Story, και του πιο πρόσφατου Mississippi Grind.

    Η αλήθεια είναι ότι η μέτρια πορεία του τελευταίου τους έριξε στα νύχια της TV, αφού έκτοτε ασχολήθηκαν με τη σκηνοθεσία επεισοδίων των The Affair και Billions, χωρίς φυσικά αυτό να λαμβάνεται ως αρνητικό.

    Το Captain Marvel θα είναι η 21η ταινία του MCU, με τις Meg LeFauve (Inside Out) και Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) να έχουν γράψει το σενάριο και την βραβευμένη με Όσκαρ Brie Larson να έχει καπαρώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Carol Danvers, τη σέξι ηρωίδα με την υπερφυσική δύναμη ταχύτητα και αντοχή, που άμα λάχει ρίχνει και καμιά πτήση!
    Το Captain Marvel θα δούμε το Μάρτιο του 2019.



    A post shared by Brie (@brielarson) on

    A post shared by Brie (@brielarson) on

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Marvel κλείνει τη 3η φάση της, ανακοινώνοντας τους σκηνοθέτες του Captain Marvel Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top