F Still Star-Crossed trailer: Τί έγινε μετά το τραγικό τέλος του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας; - FilmBoy Still Star-Crossed trailer: Τί έγινε μετά το τραγικό τέλος του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας; - FilmBoy
  • Latest News

    Still Star-Crossed trailer: Τί έγινε μετά το τραγικό τέλος του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας;


    Στη προσπάθεια ανεύρεσης της ιδέας που θα γίνει η νέα επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, οι παραγωγοί αναζητούν την έμπνευση παντού, σε ταινίες, σε κόμικ, σε παλιές σειρές, μέχρι και σε κλασσικά αριστουργήματα, όμως το Romeo and Juliet του William Shakespeare.

    Όλοι λοιπόν ξέρουμε το τραγικό τέλος του απαγορευμένου έρωτα του γιου των Μοντέγων με τη κόρη των Καπουλέτων στην ιταλική Βερόνα, όμως τι συνέβη μετά; 
    Ο Σαίξπηρ έστησε ένα πολύ ενδιαφέροντα και πλούσιο κόσμο, στον οποίον πάτησε η δημιουργός Heather Mitchell (Scandal) και μας παρουσιάζει το Still Star-Crossed.

    Κεντρική ηρωίδα της σειράς είναι η Rosaline, η ξαδέρφη της Ιουλιέτας, η οποία μετά τον θάνατο των γονιών της, μετακομίζει στο σπίτι των θείων της, των Καπουλέτων, όπου αναγκάζεται να δουλεύει ως υπηρέτρια και να παντρευτεί έναν Μοντέγο για να έρθει η πολυπόθητη εκεχειρία μεταξύ των οικογενειών.

    Το Still Star-Crossed βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Melinda Taub και είναι μια παραγωγή της Shondaland, κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι η σειρά θα έχει μπόλικη δόση …σαπουνιού, ελπίζουμε όχι υπερβολική.

    Πρωταγωνιστούν οι Lashana Lynch, Wade Briggs, Sterling Sulieman, Ebonée Noel, Zuleikha Robinson, Anthony Head, Grant Bowler, Torrance Coombs, Dan Hildebrand, Medalion Rahimi και Susan Wooldridge.
    Το Still Star-Crossed θα κάνει πρεμιέρα στο ABC στις 29 Μαΐου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Still Star-Crossed trailer: Τί έγινε μετά το τραγικό τέλος του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top