F Baby Driver trailer: Θεότρελη περιπέτεια ...μουσικής καταδίωξης από τον Edgar Wright! - FilmBoy Baby Driver trailer: Θεότρελη περιπέτεια ...μουσικής καταδίωξης από τον Edgar Wright! - FilmBoy
  • Latest News

    Baby Driver trailer: Θεότρελη περιπέτεια ...μουσικής καταδίωξης από τον Edgar Wright!


    Ίσως με αυτό που θα πω κάνω πολλούς από σας να κλείσετε το άρθρο από τη πρώτη πρόταση, όμως ποτέ δε κατάφερα να καταλάβω what’s the big deal με τον Edgar Wright
    Χωρίς να έχω δει το ...αλκοολικό The World's End, τα Shaun of the Dead και Hot Fuzz της Cornetto τριλογίας δε κατάφεραν να ανταποκριθούν των υψηλών προσδοκιών, ενώ το ίδιο αν όχι ακόμα πιο απογοητευτικό υπήρξε στα μάτια μου και το Scott Pilgrim vs. the World

    Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, η απόλυσή του πριν λίγα χρόνια από το Ant-Man δε με έκανε να βάλω και μαύρες πλερέζες, μάλλον το αντίθετο. 
    Μετά λοιπόν από εκείνο το φιάσκο, ο Άγγλος χρειαζόταν ένα μεγάλο comeback. 

    Αυτό φαίνεται ότι θα είναι το Baby Driver, μια τρελή heist περιπέτεια καταδίωξης, δικής του έμπνευσης και ανάπτυξης, η οποία μας συστήνει τον Baby, έναν νεαρό αλλά τρομερά ταλαντούχο οδηγό αποδράσεων, ο οποίος συνεργάζεται με τον μαφιόζο Doc και τη συμμορία του. 
    Μέχρι που στη ζωή του μπαίνει η όμορφη σερβιτόρα Deborah, για χάρη της οποίας αποφασίζει να αφήσει τη παρανομία, όμως ο Doc δε πρόκειται να τον αφήσει έτσι απλά.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα χτες στο φεστιβάλ SXSW, με το trailer να βγαίνει στη δημοσιότητα σχεδόν ταυτόχρονα. 
    Να πω τη μαύρη αλήθεια, χαριτωμένη ταινία φαίνεται αλλά τίποτα περισσότερο, όμως οι πρώτες κριτικές έρχονται να με διαψεύσουν (100% RT, 82% MC)

    Στους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Ansel Elgort (The Fault in Our Stars), Kevin Spacey και Lily James (Pride and Prejudice and Zombies), ενώ δίπλα τους συμμετέχουν οι Jon Hamm, Jon Bernthal και Eiza González.

    Το Baby Driver αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα την εξόρμηση του στις αίθουσες του κόσμου, με την Feelgood που έχει τα δικαιώματά της για την Ελλάδα να μην έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας.
    Δείτε τα δύο trailers που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Sony.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Baby Driver trailer: Θεότρελη περιπέτεια ...μουσικής καταδίωξης από τον Edgar Wright! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top