F Και επίσημα ξεκινάει το The Girl in the Spider’s Web ...με σκηνοθέτη έκπληξη! - FilmBoy Και επίσημα ξεκινάει το The Girl in the Spider’s Web ...με σκηνοθέτη έκπληξη! - FilmBoy
  • Latest News

    Και επίσημα ξεκινάει το The Girl in the Spider’s Web ...με σκηνοθέτη έκπληξη!


    Μπορεί η μέτρια πορεία του The Girl with the Dragon Tattoo και οι υψηλότατες απαιτήσεις του David Fincher για το sequel να έβαλαν το project στο πάγο, όμως η Sony δεν είχε σκοπό να αφήσει τα δικαιώματα μιας τόσο επιτυχημένης σειράς βιβλίων και ειδικά ενός χαρακτήρα όπως η Lisbeth Salander να περάσουν στη λήθη.

    Και εγένετο The Girl in the Spider’s Web
    Μετά από μήνες φημών και επίσημης μουγκαμάρας, σήμερα τα στόματα άνοιξαν, ανακοινώνοντας και επίσημη την έναρξη προπαραγωγής της δεύτερης ταινίας της σειράς, η οποία δε θα βασίζεται στο αντίστοιχο δεύτερο βιβλίο αλλά στο ομότιτλο τέταρτο που έγραψε ο David Lagercrantz το 2015.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony Pictures, τα ηνία αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Ουρουγουανός Fede Alvarez που πρόσφατα μας παρουσίασε το αξιόλογο Don't Breathe ενώ πριν λίγα χρόνια μας ξετρέλανε με το remake του Evil Dead.

    Όσον αφορά το cast, τόσο ο Daniel Craig όσο και η Rooney Mara αποτελούν παρελθόν, επιβεβαιώνοντας το τίτλο του soft reboot και όχι ενός κανονικού sequel. 
    Όσο για τους ποιοι θα τους αντικαταστήσουν, αυτό παραμένει ακόμα άγνωστο, με τον σκηνοθέτη να ξεκαθαρίζει ότι όντως προσέγγισε την Alicia Vikander για το ρόλο της Lisbeth αλλά εκείνη τον αρνήθηκε, έτσι ψάχνει αλλού.

    Το The Girl in the Spider’s Web θα βγει στις αίθουσες στα τέλη του 2018.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και επίσημα ξεκινάει το The Girl in the Spider’s Web ...με σκηνοθέτη έκπληξη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top