F Resident Evil: The Final Chapter trailer: Η Alice βάζει ένα τέλος στο franchise - FilmBoy Resident Evil: The Final Chapter trailer: Η Alice βάζει ένα τέλος στο franchise - FilmBoy
  • Latest News

    Resident Evil: The Final Chapter trailer: Η Alice βάζει ένα τέλος στο franchise


    Όπως συμβαίνει με πολλά εμπορικά franchise, είναι δύσκολο να πιστέψεις τις …υποσχέσεις ότι η 6η Resident Evil ταινία θα είναι η τελευταία.
    Αν και η σειρά ταινιών που βασίζεται στα video games με το ίδιο όνομα δεν έχει πια την ίδια απήχηση με την πρώτη του 2002, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να δουν πώς θα τελειώσει.

    To Resident Evil: The Final Chapter φαίνεται να τα δίνει όλα σύμφωνα με το νέο θεότρελο trailer, όπου βλέπουμε ορδές από ζόμπι, γιγάντια φτερωτά πλάσματα και μερικούς κακούς της εταιρείας στα κεντρικά γραφεία της Umbrella Corporation. 
    Ό,τι ακριβώς θα περίμενε κανείς από τον σκηνοθέτη Paul W.S. Anderson.

    Το καστ του Resident Evil: The Last Chapter περιλαμβάνει την Ali Larter ως Claire Redfield, τον Iain Glen ως Dr. Alexander Isaacs, τον Shawn Roberts ως Albert Wesker, τη Ruby Rose ως Abigail, τον Eoin Macken ως Doc, τον William Levy ως Christian, τον Fraser James ως Michael και τη Γιαπωνέζα μοντέλο Rola ως Cobalt. 
    Φυσικά, τον τελευταίο αγώνα οδηγεί η Milla Jovovich ως Alice (στο Νο5 των 10 Ηρωίδων στο σινεμά ...που τα σπάνε!).

    Δεν έχω καμία αντίρρηση με άλλο ένα Resident Evil, αλλά δυστυχώς τα τελευταία φιλμ είναι τόσο κακογραμμένα που θυμίζουν πίστες από video games.
    Θα δούμε αν άλλαξε τίποτα, στις 27 Ιανουαρίου 2017.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Resident Evil: The Final Chapter trailer: Η Alice βάζει ένα τέλος στο franchise Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top